Skip to main content
  • 9.01.2007.

Roger Sanchez kao zaljubljeni svodnik i diler

Newyorški DJ superstar Roger Sanchez za jedan američki magazin je izjavio kako bi uskoro trebao doživjeti svoj debi na filmu i da je zbog toga jako uzbuđen. Roger će u filmu naziva “Johnny Postal” glumiti dilera i svodnika koji je zaljubljen u jednu svoju prostitutku. “Već sam prije pomalo glumio i zaista sam uživao.

Piše: 

To je drugi način na koji mogu biti kreativan”, kazao je u svojoj izjavi Roger koji je također radio i glazbu za ovaj film.

“S filmovima morate biti oprezni, uživjeti se u scenu kako bi glazbom koju radite uspjeli postići isto ono što je redatelj htio postići slikom. Ovdje nije u pitanju stvar koja će natjerati ljude da plešu jer je vrlo usko vezana s onim što se događa na sceni. Zaista je drugačije iskustvo rada ovakve glazbe i nadam se da ću u budućnosti imati još više prilika za sudjelovanje u radu na filmu”, dodao je on. 

Kad već govorimo o kreativnosti, Sanchez je odgovoran i za najnoviju Azulijevu “Choice” kompilaciju koja će se u prodaji pojaviti 29. siječnja. Serijal “Choice” je nastao kao ideja da se svjetskim utjecajnim DJ-evima dâ prilika da miksaju stvari prema njihovom izboru, a koje su najviše imale utjecaja na njih tijekom proteklih godina. Rogerov mix sadrži naizmjeničan izbor funka, jazza, italo disca, salse, electra i housea. 

“Počašćen sam pozivom da napravim “Choice” i bilo mi je pravo zadovoljstvo mixati ga. Sad sam u fazi kad se mogu okrenuti i vidjeti kako je moja karijera rasla paralelno s rastom svjetske dance scene. Lijepo je vratiti se kroz vrijeme i sjetiti se kako je sve bilo kad sam tek počeo”, završio je svojim komentarom Roger Sanchez.

Napisao: Viktor Marina

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk