Skip to main content
  • roger sanchez
  • 7.06.2012.

Roger Sanchez na Hvaru

Čekali smo neko vrijeme da naši otoci koji promoviraju i zabavu unutar svoje turističke ponude poput Hvara započnu sa ozbiljnijim planovima za ljeto.

Piše: 

Naslovna foto

roger sanchez

Carpe Diem kao središnje nezaobilazno turističko mjesto za izlazak najavio je dolazak višestruko nagrađivanog DJ-a, producenta te dobitnika Grammy nagrade, Roger Sancheza. Single „Release Yo Self” objavljen 1996. učinio je Sancheza globalnom zvijezdom pa je pod tim nazivom snimio nekoliko kompilacijskih albuma, a tako se zove i radijski podcast i godišnja rezidencija koja dominira na Ibizi. "Release Yourself" jedan je od najprestižnijih i plodonosnih brandova na globalnoj sceni.

{soundcloud}https://soundcloud.com/shawn-liu/sophie-ellis-bextor-feat-roger{/soundcloud}

Tijekom godina remiksirao je Aliciu Keys, Madonnu, Michael Jacksona, Kylie Minogue, Jamiraquai, Garbage, No Doubt, Chic, Daft Punk, Dianu Ross i The Police, te radio na soundtracku filma „Blade“ i osnovao tri izdavačke kuće prije "Stealtha". 2002. g. osniva etiketu "Stealth" s kojom daje poseban pečat i nastavlja širiti blještavilo svojih komercijalnih uspjeha, što nije razrijedilo njegov pogled na kreativnost i underground. Roger je uvijek u toku što možete čuti i po njegovim najsvježijim suradnjama i izdanjima.

{soundcloud}https://soundcloud.com/rogersanchez/roger-sanchez-vs-gotye{/soundcloud}

Roger Sanchez na Hvaru nastupa 2. kolovoza i promovira seriju kompilacijskih albuma "Release Yourself" koji izlazi ovog ljeta, za 18. srpnja u Carpe Diemu najavljen StoneBridge, 29. srpnja Boy George, 6. kolovoza nastupa Kurd Maverick, a to su samo neki od najavljenih, cjelokupni program Carpe Diema provjerite ovdje.

soul gravity desktop
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju