Skip to main content
  • 5.05.2009.

Roger Sanchez pres. Release Yourself 8

25. svibnja Stealth Records matična kuća Roger Sancheza predstavlja 8. izdanje kompilacije Release Yourself koju mixa i kompilira njen osnivač. "2009. je godina velikih promjena za projekt Release Yourself", tvrdi Sanchez.

Piše: 

Klupska večer se na Ibizi premjestila u slavni klub Amnesia i od lipnja do kraja rujna svakog utorka možemo računati na odlična klupska gostovanja u režiji ovog teama. Klupske večeri Release Yourself smatraju se najuzbudljivijima na Ibizi. Nakon El Divina i Pache ove godine na novoj lokaciji otvaranje je zakazano za 23. lipnja, u klubu koji već 3 godine osvaja nagradu za najbolji u izboru IDMA u Miamiu.

Ova kompilacija rezultat je njihove ljubavi prema glazbi u kojoj uživaju i vole. Tu je i radijska emisija koja uvijek prezentira postojeće te nove i nadolazeće produkcijske talente. Sada broji 1,5 miljuna slušatelja. Podcast ove emisije broji 85,000 downloada tjedno. Izdanje donosi 2 CD-a. Prvi je pre-party s nešto lakšim tonovima, a drugi Party Cd s mnogo sexy, funky produkcija, svježih imena i remixera.

{seyretpic id=3 align=center}

Roger je 2009. započeo trostrukim CD mixom za Renaissance 3D seriju. Poslije toga otišao je u Miami gdje je odsvirao 7-satni set za pamćenje u klubu Mansion. Također dogodio se i onaj label party u klubu Set sa svim DJ-ima iz njegovog projekta.

Roger Sanchez, 20. lipnja gostuje u Ambasadi Gavioli, 30. srpnja je u Aquariusu na Zrću, a 31. srpnja u primoštenskoj Aurori.

{snippet 1}

brejcha 2
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju