Skip to main content
  • 28.03.2019.

ROOF AW – plesni maraton od 50 sati u Mostaru

Mostarci baš vole uživati i to glavni igrači glazbene scene u Mostaru proslavom svoga drugog rođendana najbolje pokazuju

Piše: 


ROOF AW, platforma za organiziranje high-end partija i promociju klupskog zvuka u BiH će svoj rođendan bombastično obilježiti u vlastitoj produkciji 29., 30. i 31. ožujka.

Andrej Jelić i Igor HDP su izašli all the way out s lokacijom (prostor auto salona u industrijskoj zoni grada Mostara) koju će preurediti za potrebe partija po svom ukusu gdje će pored custom light show-a, crnih zastora i približno 10kw zvuka na 500m2, BiH publici prirediti noć za pamćenje. Njihovu viziju su čak pretvorili u 3D render da bi svi znali na šta da budu spremni.

I ostalih 42 sata vikenda će provesti na luksuznoj vili gdje su za jedan vikend okupili najbolje DJ-eve iz regije. Čak dva miljenika ovogodišnjeg EXIT festivala će svirati na afteru! Coeus stiže iz Beograda i Forniva iz Sarajeva kao šlag na kraju publici ROOF AW-a koja pleše s njima već dvije godine.

Tu su još najavljeni Beepolar (RatCat) inače sa otoka Visa, te Calkins i A Skitzo iz Sarajeva kao i lokalni support Mili Sefic i Marina Mimoza. I za kraj Luka Čikić iz Banja Luke! Iako ROOF AW ekipa kaže da će biti još iznenađenja, tek treba da vidjeti što su spremili.

Već duže vrijeme nižu uspjehe i evente o kojim se dugo nakon partija priča

Sandrino, Olderic, the Drifter, Ian Pooley su neka od stranih imena koja su tresla partije ROOF AW-a, dok su lokalna imena Kristijan Molnar, Ilija Đoković, After Affair, Siniša Tamamović, Mladen Tomić, Dejan Milićević, Fakir kao i drugi rasplesavali njihovu publiku tijekom ove dvije godine. A sve ovo između vlastitih nastupa po klubovima i eventima širom ex-yu prostora.

Oni poručuju za kraj da je ovaj rođendan jedan svojevrsni kraj, ali i novi početak jer kažu da imaju velike planove i ambicije donijeti nove projekte i još više muzike u BiH.

FB Event

sea star mobile
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2