Skip to main content
  • 3.03.2023.

Roots HI FI donosi reggae večer u Dva Osam

Jedan od najdugovječnijih programa posvećen reggae zvuku preuzima klub smješten na Jabukovcu

Piše: 

U novom izdanju Roots HI FI-ja koji je posvećen tradicionalnom reggae zvuku, ovog petka 3. ožujka u zagrebački Dva Osam, nastupaju njegovi pokretači Shango i Dr. Obi uz koje će dijeliti kontroler DUBMX te Miki Delay. Svoju premijeru u ulozi MC-a će imati Anja G.

Shango je pokretač Roots HI FI-ja i već 25 godina proučava glazbu sa kariba i afrike na dnevnoj bazi. Dr. Obi je također pokretač najdugovječnijeg programa posvećenog reggae zvuku, aktivan je na sceni od 2005. te sudjeluje u svim važnim dub i reggae projektima u Hrvatskoj. DUBMX od milja BROKULA obožava DUB i BMX. Neizostavan je dio Seasplash tima, a svoje znanje i iskustvo prenesi u koprivnički Funk – Forum Udruga Nezavisne Kulture.

Miki Delay zasićen scenom u kojoj se našao gdje dominiraju house i techno, otkriva svoju duboku ljubav prema dubu i muzici orijentiranoj prema bass heavy spektru te Jamajkanskim korijenima.Anja G je talentirana vokalistica koja radi na projektu s Dr. Obijem te ima nekoliko važnih izdanja i EP-jeva na AmpliFyah etiketi.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji na stranicama kluba za 5,50€ te u dućanu ploča PDV na prvom katu kluba Pločnik. Upad na ulazu je 7€, a za studente uz X-icu 4€.

FB EVENT: Roots HI FI u DVA OSAM

 

soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2