Skip to main content
  • 28.06.2023.

RootsInSession ovo ljeto na poznatim regionalnim festivalima

Jedan od najpoznatijih regionalnih sound systema RootsInSession čiji nastupi rasplešu sve generacije, nakon uspješne klupske sezone nastupaju ovo ljeto na pozornicama poznatih regionalnih festivala

Piše: 


Početak srpnja, točnije 7. i 8.7. put ih vodi na najveće glazbeno okupljanje jugoistočne Europe, Exit Festival u Novi Sad gdje će nastupiti na reggae pozornici. Nakon Exita, RootsInSession svoj jedinstveni stil i zvuk vraćaju na domaći teren.


Foto – Masa Gojič @ KUD Channel Zero – Massive Soundclash 2019

Na Overjam Festivalu u Tolminu od 16.- 20.8. drže cijeli Beach stage na kojem će kao domaćini na vlastitom sound systemu ugostiti brojne goste koji će uz RootsInSession uveličati 11. izdanje Overjam festivala. Osim Beach stagea, ovaj svestrani dvojac na Overjam sele i vlastitu emisiju Riddim Operator Radio Show u sklopu koje će na festivalu ugostiti brojne glazbene goste koji nastupaju na glavnoj pozornici festivala. Emisiju ćete moći slušati na službenoj stranici https://overjamfestival.com tijekom trajanja festivala.

Za kraj ljeta RootsInSession zakucavaju svoj reggae/jungle/drum’n’bass set na slovenskom Roots In The Woods Festivalu od 24.- 26.8. koji na prekrasnoj lokaciji Trije Kralji intenzivno promovira roots i bass kulturu već nekoliko godina.


Nakon aktivne festivalske sezone, RootsInSession za rujan pripremaju britansko drum’n’bass gostovanje koje će prodrmati Ljubljanu, Beograd i Pulu.

RootsInSession i dalje aktivno promiču i šire svoju ljubav prema sound system kulturi, a njihova plesna gozba dostupna je ovo ljeto svim ljudima dobre volje.  Prošle godine su proglašeni regionalnim sound systemom godine na Ambasadoru.
 

sonus 2
paul 2 mobile
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin
paul 2 mobile
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin