Skip to main content
  • deadmau5
  • 19.07.2012.

Rusko i dalje mrzi Deadmau5

Jednom prilikom u backstageu se se u istoj prostoriji našli engleski bass glazbenik Rusko i Deadmau5 koji je sve više na meti kolega koji ga ne vole. Ta jedna prilika bila je dovoljna da ga Rusko zamrzi.

Naslovna foto

Deadmau5

Deadmau5 je veliki protivnik droge, napadao je Madonnu zbog spominjanja riječi „Molly“ koja referira u slengu na MDMA, a Ruska, koji je u backstageu pušio marihuanu umalo nije prijavio policiji za posjedovanje.

Rusko ga od tog nemilog događaja ne može smisliti i ne želi se ikad više naći s njim u istoj prostoriji. „U novčaniku nosim dozvolu za konzumiranje medicinske marihuane, a smješno je i to što smo tad bili u Koloradu, gdje je kanabis legaliziran, uostalom ne znam je li taj „štakor“ ikad bio u backstageu, sve smrdi na marihuanu.“ – dodao je Rusko te zaključio “I’m like, ‘Don’t bring that c**t near me.’ It’s still very much on. Once I hate someone, I hate ‘em forever.

Deadmau5 je prije par dana pak u jednom intervjuu izjavio da ne želi na svojim nastupima gledati drogiranu djecu: „Nosim ovu glavu od miša kroz koju katkad vidim djecu  koja u prvom redu gdje ja nastupam uzimaju svakakve droge. Ponekad samo poželim prekinuti cijeli show. To nije cool i jako me uznemirava.

sea star mobile
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2