Skip to main content
  • 11.12.2014.

S Boiler Rooma u Slavoniju stiže X-Coast

Njegov Live nastup na ovogodišnjem izdanju MAD festivala u Beogradu zabilježen je u sklopu Boiler Rooma, a u svojoj dosadašnjoj karijeri dijelio je pozornice s najvećim svjetskim DJ-ima, te nastupao na europskim festivalima kao što su Bestival UK, ADE Amsterdam, kao i nekoliko puta na EXIT Dance Areni.

Piše: 

Poznati slavonski program "UK Train", po drugi puta radi svoje posebno 4×4 izdanje u kojem predstavlja nešto drugačiji zvuk od uobičajenog drum&bassa, subotu 13. prosinca (Oxygene, Osijek), dovodi nam jedan od trenutno najinspirativnijih projekata regionalne scene, imenom X-Coast.

X-Coast projekt je Bojana Čizmića iz Novog Sada, a njegova glazbena produkcija vratit će Vas u zlatno doba elektronske glazbe iz 90-ih godina prošlog stoljeća. Njegovu glazbu mogli bi opisati kao "uptempo i downtempo 90's grooves", a za ovu priliku naglasak će biti na house i elektroniku koja u sebi posjeduje upravo taj "90's vibe" bilo da se radi o starijoj ili najnovijoj produkciji.
{youtube}OwqPxx5qFUw{/youtube}

Kao poseban support partya u Oxygeneu, očekuje Vas i jedan od pionira osječke klupske scene, osnivač i voditelj poznatog programa Drumatica, koji je odgojio brojne generacije "clubbera" s ovih prostora, DJ Sly.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2