Skip to main content
  • alt
  • 27.01.2013.

Samo jamming i gledanje kroz prozor…

Poznati britanski producent Gold Panda, kojeg smo imali prilike slušati na prošlogodišnjem Dimensions festivalu, iznenada je otkrio svoj novi EP kojeg možemo u potpunosti i poslušati.

Piše: 

Dve godine nakon njegovog albuma  Lucky Shiner, te godinu dana nakon miksanja poznate K7! DJ Kicks kompilacije, Gold Panda nam donosi EP Trust.

Inspiraciju za ovaj album našao sam tako što sam se odmaknuo od računala ili laptopa, što je mojim aranžmanima dalo jednu slobodniju i prirodniju notu, bar mislim da je tako. Samo jamming i gledanje kroz prozor… Mislim da ove trake i trake za moj novi album imaju više prostora, ali nisu šuplje.’, rekao je Gold Panda.

alt

Kao što i sam daje naslutiti, osim ovog EP-a uskoro možemo očekivati i nov album. Sam producent uskoro kreće na turneju, a vjerujemo da ga možemo očekivati i na nekom od naših ljetnih festivala.

Poslušajte Trust EP na Pandinom Soundcloudu, ili niže.
{youtube}VQHyC_dZxr0{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2