Skip to main content
  • Satoshi Tomiie
  • 2.02.2010.

Satoshie Tomiie aka MES – “Back To Basics” (Saw Rec.)

Producent i vlasnik Saw Recordingsa, Satoshi Tomiie je poznat i kao član Def Mixa uz Moralesa, Knucklesa i Romera. Oni koji bolje prate produkciju reći će da se radi o izvanserijskom talentu.

Piše: 

Naslovna foto

Satoshi Tomiie

Rođen u Japanu, trenutno živi u New Yorku gdje posljednjih godina pronalazi odličnu inspiraciju za dobre produkcijske radove. To potvrđuje i ovaj novi rad, single "Back To Basics" napravljen pod pseudonimom MES u techno žanru. S druge strane nalaze se obrade od Motorcity soula u nekoliko verzija.

Back To Basics je pokušaj povratka u dubinu, potraga za onim osjećajnim momentima koji su ga inspirirali i poveli da zavoli glazbu. Za Satoshia ova produkcija označava ključne trenutke u glazbenoj karijeri s kojima kreira budućnost. Bez ograničenja, bez pravila ova produkcija je jednostavno nešto što se mora čuti i osjetiti.

Single izdaje Saw Recordings osnovan od strane Tomiiea 2001.g., a on sam ga naziva eksperimentom koji kreira poseban glazbeni stil. Do sada je za Saw izašlo oko 80 singlova, 4 studijska albuma a neki od producenata koji su izdavali za istu su Chab, Guy Gerber, Jim Rivers, Nick Chacona, Nathan Fake i Lexicon Avenue. Pjesma je podržana u setovima Danny Tenaglie, Ellen Allien, Garniera, Paula Moja, Radio Slavea, Seth Troxlera i dvojca Slam.

TRACKLISTING
 “Back To Basics (Satoshi Tomiie MES Original)”

“Back To Basics (Motorcitysoul Remix)”

“Back To Basics (Motorcitysoul Wildpitch Mix)”

“Back To Basics (Motorcitysoul Basic Mix)”

“Back To Basics (Motorcitysoul Acapella)”

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop