Skip to main content
  • Thomas Schumacher
  • 6.01.2013.

Schumacher izdaje Stand Up!

Thomas Schumacher je njemački DJ/producent koji je naše prostore posjetio nekoliko puta, te ne sumnjamo da će doći opet, a za proljeće je najavio izlazak svog novog LP-a – Stand up!

Piše: 

Naslovna foto

Thomas Schumacher

Schumacher je dolazio među prvima u Hrvatsku kada je krenula ekspanzija elektronske glazbe, a na samoj je sceni otprilike od istog vremena, tamo od početka 90-ih godina, prošlog stoljeća.
{youtube}bDDM8rJggf0{/youtube}

Izdaje za etikete poput poznatog Get Physical, ali i svoje Spiel-Zeug Schallplatten, a ovo mu je ukupno 6. LP izdanje, uključujući one pod njegovim projektom Elektrochemie LK, ujedno prvi nakon 2006. godine. Ovaj put izdanje izlazi za njegovu drugu etiketu Electric Ballroom, pokrenutu prošle godine.

Do Real

Na albumu gostuju Caitlin Devlin, koaj je svirala s njim i Stephanom Bodzinom u bendu Elektrochemie, te Chelonis R. Jones, vokal s kojim je surađivao često tijekom njegovog perioda za Get Physical etiketu.
{youtube}0Yup8T-7QBE{/youtube}

Već smo mogli čuti nekoliko singlova, a idući je Every Little Piece, koji će dobiti remikseve od strane vrhunskih glazbenika Simian Mobile Disco, Hot Since ’82 i Jorisa Delacroixa.

Tracklist
01. Stand Up
02. Do Real
03. Vorfreude
04. Fangbanger
05. What You Wanna Shake
06. Electric Ballroom
07. Is Your Kettle On feat. Chelonis R. Jones
08. Wolf
09. Banshee
10. Every Little Piece feat. Caitlin
11. Warehouse
12. T.W.E.N.T.Y.
13. Somewhere

Album bi trebao ugledati svjetlo dana u travnju, 2013. godine.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2