Skip to main content
  • Strictly Rhythm
  • 25.07.2010.

Seamus Haji novi umjetnički direktor Strictly Rhythma

Legendarna house etiketa Strictly Rhythm dobila je novog umjetničkog direktora.

Piše: 

Naslovna foto

Strictly Rhythm

To je svjetski priznati DJ, remixer i producent iranske krvi Seamus Haji. S iskustvom kakvim posjeduje Seamus, nadamo se da će ova etiketa doživiti još bolje dane. Haji trenutno izdaje za tri priznate kuće Slip n Side, Defected i vlastitu Big Love.

Nakon ponovnog oživljavanja Strictly Rhythm od 2007.g. do danas ponovno je došao u sam vrh među najtraženije etikete elektronske glazbe. Novi val glazbenika koji im se pridružio su trenutno aktualna producentska imena Quentin Harris, Osunlade, Bingo Players, Chocolate Puma, Michel Cleis i Daniel Bovie & Roy Rox. Uz to imaju veliku referentnu listu s nebrojenim nizom izdanja koja čine povijest house glazbe. Osnivač Strictlya, Mark Finkelstein osvrnuo se na imenovanje Hajia za umjetničkog direktora: "Dobro poznam i respektiram Seamus Hajia otkad se prvi put pojavio s radovima za Defected prije 10 godina. Ima odlično uho i talent s kojim može kreativno voditi i ojačati našu etiketu te joj pružiti još bolju budućnost".

Govoreći o svojoj novoj funkciji Seamus Haji je istakao: "Ponosan sam i počašćen s ovim imenovanjem. Imam mnogo poštovanja prema Marku kojeg poznam već 10 godina i veselim se suradnji s ekipom iz Strictlya. Etiketa ima masivni utjecaj ne samo na mene, već na cijelu generaciju DJa i ljubitelja ovog žanra. Zaista sam uzbuđen zbog budućnosti etikete i šanse da svoje znanje i entuzijazam pretočim u stvarnosti te putem Strictlya pronađem i izgradim nove umjetnike. Bit će mi čast raditi s producentima, vokalima a sve s željom da nastavim već započeti put etikete – stvaranje odličnih klupskih uradaka.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2