Skip to main content
  • 10.03.2009.

Secretsundaze po prvi put u Miamiu

Secretsundaze će ove godine po prvi put nastupiti na najvećoj svjetskoj konferenciji, onoj u Miamiu krajem ovog mjeseca. Ovaj label party se odvija uz pomoć Blk Market Membershipa te portala Resident Advisor a u goste su pozvali najbolje iz deep house i techno glazbe. Tako su na line-upu Dixon iz Njemačke, Charles Webster, Keith Worthy, Fahad te rezidenti Secretsundazea Giles Smith i James Priestley iz Velike Britanije.

Piše: 

{seyretpic id=183 align=center}
Za Dixona se nema što posebno reći, jer on već duže vrijeme izbacuje kvalitetan underground house za svoju etiketu. Keith worthy je po Secretsundazeu jedno od najvećih iznenađenja u 2008.g. Svirao je u berlinskom Panorama Baru a producira dosta deep uradaka. Keith je producent novog vala undergrounda.

{seyretpic id=184 align=center}

Tijekom posljednjih godina Secretsundaze se etablirao kao klupska večer koja se ne propušta. Iz njihovog matičnog grada Londona krenula je priča o ovom dvojcu koji su sada traženi u svakom djeliću svijeta a slušali smo ih i u Hrvatskoj lani (Porat). Njima su pak najdraži nastupi do sada bili na Sonaru u Barceloni, zatim gostovanja na Ibizi i u Berlinu, a sada ih evo i u nezaobilaznom Miamiu. Ovaj party se odvija 27. ožujka na lokaciji Ecco, Pizzateca & Lounge.

{seyretpic id=185 align=center}

{seyretpic id=186 align=center}

{snippet 1}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2