Skip to main content
  • technology
  • 19.08.2013.

Sedmero DJ-eva za početak sezone

Technology je program pokrenut ove godine, a nakon ljetne stanke  na dva će floora, i to oba techno, ugostiti veterane sa sjeverozapada Europe i one malo mlađe koji se tek afirmiraju. 

Naslovna foto

technology
 
Tako će Technology  za početak sezone u Aquarius dovesti majstore svog zanata koji svim srcem žive za tu glazbu – Iniga Kennedyja, Jamieja Behana, Niki i Ruana dok im podršku daju provjerene domaće snage Nitro, Royal Assassin i Mario Novak.
 
Inigo Kennedy je čovjek na kojeg ne treba trošiti puno riječi, onaj tko je napravio domaću zadaću znat će da je on respektirani veteran engleske techno scene čija diskografija doseže skoro 100 izdanja. Najbolji radijski DJ svih vremena John Peel, koji je otkrivao talente prije nego li su i oni sami znali da imaju žicu, redovno je puštao Inigovu produkciju na BBC-ju što dovoljno govori o kvaliteti i originalnosti njegove glazbe. Inigo je izdavao na labelovima kao što su Rodz-Konez, Cutting Pleasure, Potential, Ergonomix, Urban Substance ili Morpheus, a  remiksirao je i izvođače kao što su Space DJz, Makaton i Robert Armani među ostalim. Inigo također ima svoj label Asymmetric na kojem izdaje samo svoju glazbu i u zadnje vrijeme ima vrlo zapažena i odlična izdanja na respektiranom Token labelu. Inigo je već poznat DJ zagrebačkoj publici koju uvijek oduševi plesnim spojem stare i nove produkcije.
{youtube}uoR1Y4RBhmE{/youtube}
 
Jamie Behan drugi je veteran gost na glavnom flooru koji dolazi iz Corka, drugog najvećeg grada u Republici Irskoj, DJ je od 1996. godine, vodio je par kvalitetnih emisija posvećenih techno glazbi na irskim radio stanicama, vlasnik Bastardo Electrico labela koji je fokusiran na prljavi techno zvuk inspiriran utjecajima Detroit, Chicago i europskog techna. Njegova vrhunska tehnika miksanja na 3 gramofona i eklektični setovi zaslužili su mu mjesto na Real Bookings agenciji, diviziji Subject Detroit koja na vrhu liste ima ljude kao što su DJ Bone, Juan Atkins, Orlando Voorn i Aux 88 među ostalima. Jamieva produkcija dobiva pohvale ljudi kao što su Slam, Luke Slater, Paul Mac, Harri, Rolando, Chris Finke, Fish Go Deep, Kevin Gorman, Craig Richards i Jamie Anderson. 
{youtube}IXQQHBrg47s{/youtube}
 
Niki i Ruan su DJ-evi i promotori iz Limericka, trećeg najvećeg grada u Irskoj, rezidenti su na jednoj od najboljih klupskih večeri u zemlji, Macronite, na kojoj su gostovali Surgeon, Oscar Mulero, Perc, Forward Strategy Group, Inigo Kennedy i mnogi drugi respektirani izvođači. Niki i Ruan vam spremaju vožnju u deep, odnosno dub technu i sigurno će osvojiti vaše slušne bubnjiće.
{youtube}YZlGTBRoqUw{/youtube}
 
Technology je na rasporedu u petak, 13. rujna, a upad na party s čak sedam DJ-eva će vas do pola sata iza ponoći stajati 50 kuna, a nakon toga 70 kuna.

{jcal_latest eventid=4198}
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2