Skip to main content
  • 12.11.2008.

Seleccion Natural

S velikim iskustvom na sceni, četvorica španjolskim glazbenika i DJa, Oscar Mulero , Cristian Wunsch, Reeko i Exium stvorili su temelje za stvaranje međusobne suradnje i projekta pod imenom Seleccion Natural kojemu je cilj pokrenuti novu evoluciju techno glazbe. Tako će kvartet ubuduće izdavati singlove na potpuno novi način.

Piše: 

Etikete na kojima će se izdavati projekt Seleccion Natural su svaka redom u vlasništvu jednog od gore spomenutih – „Warm Up, Tsunami, Mental, Disorder i Nheoma“. Princip rada je takav da će svako izdanje imati originalnu produkciju od vlasnika etikete na te remix iste produkcije od ostala 3 umjetnika. Ovi umjetnici nisu imali u prošlosti puno prilike zajedno surađivati pa će ovo po prvi put biti da sva četvorica rade zajedno na jednom izdanju.

Seleccion Natural dolazi izvorno od engleskih riječi „natural selection“, što znači prirodni odabir, a znači da glazba na tom izdanju dolazi od španjolskih producenata koji vole raditi mračni techno. Početak suradnje proslavit će na prigodnom partiju 15. studenoga kada će se službeno promovirati i jedan album na kojem su radili najbolji španjolski techno producenti.

{snippet 1}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2