Skip to main content
  • 18.12.2017.

Seriously Twisted na Božić u Magnusu ugostit će sarajevskog dragulja, Zlatnichia

Ambasadorom nagrađeni "Najbolji Kolektiv", Seriously Twisted, sprema se za jedno od posljednjih plesnih avantura, gdje će na sami dan Božića u pazinskom Magnusu gostovati regionalni dragulj, Zlatnichi.

Piše: 

Ovogodišnja nagrada Ambasador otišla je u ruke kolektiva Seruiously Twisted u kategoriji "Najbolji Kolektiv". Rezidenti kolektiva Marin, Danny i Tschoky 25. prosinca, spremaju plesnu večer u klubu Magnus koji dodatno će zatresti Zlatnichi i DJ Kali.

[FBevent]

Gost iz Sarajeva, Zlatnichi svoj put u svijetu glazbe gradi još od malih dana u glazbenoj školi, ali za njega sve kreće ozbiljnije od 2010. godine. Preslušavajući i kopajući razna izdanja, Zlatnichi počinje raditi na vlastitim produkcijama, a 2015. sljedeći je veći korak u njegovoj karijeri. Izdaje se Serious Damage EP za etiketu "No Excuse" iz Londona i to izdanje biva supportano od Marca Carole, Paca Osune i Stefana Noferinia. Jedno od prvih izdanja i već je pao ogroman support. Samo potvrda da je dobro začinio vlastiti zvuk, te spremno kreće u nove izazove. u 2016. godini stiže novo veliko izdanje, pokucao je na vrata etikete Moon Harbour čiji osnivač je Matthias Tanzman. Pronašao se na izdanju Oribter I uz poznate face poput Detelfa i Andrea Olive. Na listi supporta pojavljuju se još dva velika imena, Stacey Pullen i Monika Kruse. Njegove trake odzvanjale su festivalima poput TimeWarpa i Sonusa. Izdaje za etikete "Zinc", "Play Groove" i "2Drop", te kreće se po sebi dražim mjestima, onima iza pulta pa prometnuo se tako u respektabilnog kako DJ-a tako i producenta.
{youtube}HHTPHkYvJj0{/youtube}

Kali je rođena u Zagrebu 1993g i kao mlada pohađala je satove klavira. Ne sluti pritom da će zasvirati , ali za DJ pultom. Iako aktivna samo dvije godine, prošla je nekoliko zagrebačkih klubova poput Gjure2 gdje je i započela avanturu, Aquariusa, Boogalooa, Pločnika te na kraju SoundFactorya gdje je i danas rezidentica. Tamo je najčešće imamo priliku vidjeti u Abyssu, seriji evenata. U izvedbama spektar joj varira od housea, techna, deep housa, deep-techa, etheral techna te minimala. Međutim krasi ju i opsesivno pripremanje za nastupe u kojima si ne dozvoljava da istu traku pusti više od 2 puta. Nastupe bilježi za Electronic Soul organizaciju te za Music Reactions iz Srbije uz koje nastupa u KTPM-u, trenutno jednim od poznatijih beogradskih underground klubova. Tu su i nastupi u Rijeci, Požegi, Karlovcu iako sama priznaje da najbolje od sebe daje za pultom SoundFactorya, gdje ima snagu držati se svog zvuka zajedno sa publikom koja prepoznaje njenu emitaciju.

Ponedjeljak u čijoj večeri ćeš uživati u odličnim zvukovima sa plesne scene, na ulazu samo trebaš izdvojiti 30kn i spremno te čeka mjesto na plesnom podiju koje u novoj avanturi donosi ekipa Seriously Twisteda.

 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2