Skip to main content
  • 19.02.2024.

Seth Troxler otkrio kako se oporavlja od turneja

Samo ovog mjeseca, američki DJ i producent nastupa u osam različitih gradova u Europi i Južnoj Americi.

Piše: 

Naslovna foto

@stroxler

Seth Troxler je na svojim društvenim mrežama otkrio svoj recept za uspješan oporavak od konstantnih turneja, putovanja i nastupa. U objavi na Instagramu se prvo našalo kako je vremenski putnik te vampir, ali zatim istaknuo kako nekoliko puta godišnje ide u Berlin u jednu kliniku na detoksikaciju organizma.

Nekoliko puta godišnje se detoksiciram kod jedne odlične doktorice u Berlinu koja me očisti, ili barem očisti ono što je u meni. Malo mi je smiješno objavljivati slike sebe povezanog na razne mašine koje me ispiru, ali brojne kolege sa scene su me uvijek pitale kako se ja nosim s našim stilom života.” objašnjava Seth Troxler.

Procedura se zove “INUSpherese“, a riječ je o pročišćavanju krvne plazme kako bi se uklonile tvari koje uzrokuju bolesti te toksina.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2