Skip to main content
  • seth troxler
  • 4.10.2012.

Seth Troxler otkriva novi psihodelični zvuk

Grupa glazbenika među kojima je i Seth Troxler odlučila je pomaknuti granice u glazbi, otvoriti oči slušateljima i stvoriti novi zvuk.

Piše: 

Naslovna foto

seth troxler

Nazivaju ga i „novom crnom psihodelijom“ no zvuk koji kreira grupa hip-hop, R&B, house i techno glazbenika izraz je kerativnosti i želje za izazovom. Da, svjesni su da se često nova glazba i pokušaji implementiranja novih zvukova ispostave kao promašaj, ali ako ne pomičemo granice kako ćemo znati da postoje granice koje bi trebalo pomicati – objašnjava svoj novi izazov Seth Troxler.

Naznake tog novog zvuka koji će se u neko skoro vrijeme početi izvoditi na njihovim nastupima i Troxlerovu ljubav prema psihodeliji mogli ste primjetiti u podcastu koji je snimio za Resident Advisor.

{soundcloud}https://soundcloud.com/medellinstyle/seth-troxler-resident-advisor{/soundcloud}

Nadaju se da će novi zvuk potaknuti i val novih „spiritualnih“ događanja, radije nego da se izvodi samo na partijima i festivalima koji su kaže Seth „sranje u ovom trenutku“. Glazba koju Seth izdaje za Visionquest label još uvijek se nije asimilirala, ostaje vidjeti hoće li uspjeti pronaći svoj publiku.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk