Skip to main content
  • 16.09.2017.

Seth Troxler predstavlja izložbu od 16 fotografija u svom restoranu Smokey Tails

Kada pričamo o Seth Troxleru, svi će na prvu reći kako ga znaju kao DJ-a. To je na prvu i točna izjava. Seth živi glazbu od svoji prvih koraka i renomirani je DJ poznat po svojim eksplicitnim setovima

Piše: 

Osim što će te ga većinu vremena pronaći iza pulta, u zadnje vrijeme dobro je poznato da ga krase i druge aktivnosti. Jedna od njih je hrana. Dijeli ljubav prema BBQ i ističe kako njegovu obitelj krasi tajni umak koji BBQ-u daje onu završnu notu koja ga čini najboljim obrokom na svijetu. Od tuda kreće njegova ljubav prema kuhinji i 2016. u Londonu otvara vlastiti restoran Smokey Tails. Prilikom otvaranja, istaknuo je da će najbitniji sastojak u kuhinji biti LJUBAV. Restoran krase domaća hrana, tajni recepti i funky dizajn koji ostavlja dojam Sethovog djetinjstva. Osim glazbe koju pušta svaki drugi dan, hrane koja mu daje toliko potrebnu energiju, Seth dijeli ljubav i prema umjetnosti.

Spletom okolnosti susreo sa multitalentiranim umjetnikom Normskiem aka Norman Anderson i zaljubio se u njegova djela. Točnije, radi se o fotografijama, njih 16. Normski osim fotografije, svoje dane provodi u glazbi pa tako ima i svoju emisiju na Hoxton FM. Kako dijele iste interese, suradnja koja je uslijedila sasvim je logičan izbor. Norman od 13.-e godine nosi kameru gdje god ide. Na svojim putovanjima lovi one trenutke koje ne primjećujete. Želi da svako njegovo djelo ima priču. Svaku fotografiju krase izrazi različitih ljudi, kulture, mjesta sa jasnom pozitivnom vizijom.

Seth će na izložbi predstaviti fotografije sa glazbenicima ko što su Derrick May, Stevie Wonder, Carl Craig te Goldie i drugi. Ako ste u Londonu u periodu od 17.-og Rujna pa do 2.-og Listopada svakako svratite u Smokey Tails.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop