Skip to main content
  • 21.11.2006.

Shapeshifters Warm-Up party u The Bestu

U subotu, 25.11. u zagrebačkom klubu The Best održava se Warm Up party povodom gostovanja britanskog dvojca Shapeshifters koji nam dolaze tjedan dana kasnije (2. studenog). Na warm up partyu, kao glavni gost svirat će Dave Manalli.

Piše: 

Pravim imenom Davide, talijanski DJ i producent koji iza sebe ima gotovo 20 godina staža za gramofonima te je, nakon preseljenja u Ljubljanu (2002. godine) uz Kanzyania i DJ Aleksija jedan od osnivača poznatog Earessistible Music Shop-a. Ove godine, 2006., Davide je pokrenuo novi projekt – Next Music Shop koji objedinjuje on-line music shop i organizaciju partya u susjednoj nam Sloveniji. Također, uz sve navedeno, postao je i resident u slovenskom klubu Discoteka Global.

Uz Davide-a, tu je i Boru-T (SLO) jedan od glavnih pokretača poznatog slovenskog radio show-a i partya pod nazivom House FM. Kao profesionalni DJ, Boru-T je započeo svoju karijeru godine 1994. Njegov naporan rad, ljubav i naklonjenost klubskoj glazbi, omogučili su mu veliki uspon u karijeri house DJ-a i tako već u prvoj godini svog posla biva izabran za trećeg najboljeg DJa u Sloveniji. Nagradna igra je u tijeku.

Izvor: www.f-scope.com

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk