Skip to main content
  • sharam
  • 12.10.2012.

Sharam pokrenuo novi label

Ne samo da je pokrenuo novi nego će nakon četiri godine kreativnog mirovanja ponovno objavljivati zanimljive i eksperimentalne stvari od housea do dustepa i na svom drugom sub-labelu Shinichi.

Naslovna foto

sharam

Shinichi je sub-label Sharamovog Yoshitoshi Recordsa kojeg je u ulozi zaposlenije polovice nekadašnjeg Deep Disha, osnovao još 2001. kao platformu za dublji i oštriji zvuk i koji je odmah postao predvodnik scene koju preferiraju Loudeast, John Creamer & Stephane K, Behrouz, Hydrogen Rockers, Cuba Computers, Chab i mnogi drugi.

Novi label Dirt Jugglers, ranije poznat pod nazivom Yo!,  osnovao je pak 2003. i na njemu objavio glazbu Pig & Dana, Deepskyja, MYNC & Danny Ramplinga. Sad će mu služiti za objavljivanje inovativnih izdanja od housea do dubstep i drum`n` bass, u biti svega što mu se učini kvalitetnim i zanimljivim. Dirt Jugglerz je u nove pobjede krenuo s dva Herenova singla  “Never Let Me Go” i “I Got Angels”. Oba singla se nalaze i na Sharamovoj „Night & Day“ kompilaciji.

{soundcloud}https://soundcloud.com/sharam/sets/night-day-promo-mix{/soundcloud}

Razlog za pokretanje oba labela krije se u procesu miksanja Sharamove „Night & Day“ kompilacije tijekom kojeg je otkrio toliko dobre muzike različitih žanrova elektronike. Dovoljan razlog za daljnje poticanje kreativnosti i objavljivanje odličnog materijala bez ikakvih ograničenja i restrikcija u žanrovima ili po imenima.

Inicijalno izdanje Shinichi sub labela "El Baile" stiže iz Turske, autor je Ahmet Sendil, za kojeg možda niste čuli, ali vrlo cijenjeni bosporski underground producent.

{soundcloud}https://soundcloud.com/y-1/sets/ahmet-sendil-el-baile{/soundcloud}

Sharam će svoju kompilaciju "Night & Day“ predstaviti na ovogodišnjem Amsterdam Dance Eventu u sklopu Yoshitoshi ADE Kick-Off Partyja na kojem će nastupiti i Siniša Tamamović.
 

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk