Skip to main content
  • alt
  • 14.05.2015.

Sherwood & Pinch zajedno u Hrvatskoj

Adrian Sherwood i kolega Pinch, punim imenom Rob Ellis, shvatili su kako ponekad 1 + 1 ispada mnogo više od same sume djelova.

 
Posljednjih nekoliko godina svoje glazbene senzibilitete su isprepleli u zajedničkim projektima koji su se pokazali izuzetno uspješnima.

alt

 
Sherwood je legenda duba koja je kroz svoj On-U label i neumorni rad pomogla širenju formata remixa kao legitimnog i zasebnog djela, dok je Pinch započeo kao fantastična instrumentalna snaga dubstepa dok je još bio u povojima i nastavlja i dalje funkcionirati kao jedan od ključnih figura pravca.
 
Svoja prva dva singla, Bring Me Weed i Music Killer objavili su 2013., kada su ujedno po prvi puta i predstavili zajednički live show, a u 2014 nastaje Late Night Endless, LP koji je izašao pod okriljem Pitcheva Tectonica i Sherwodova On-U Sounda. LP je poslužio kao dekonstrucija Sherwoodova rada kroz čitavu karijeru slažući kaledioskopsku sliku iz njenih odabranih komadića. Kao sjajna kombinacija urbanog swinga britanskog garagea i međuzvjezdanog duba 90-ih dali su nam koherentni preview onoga što nas čeka u budućnosti.
{youtube}fRcaNb6hiPY{/youtube}
 
Ovaj udvostručeni dub duo stiže i na našu obalu kako bi vas malo ufurali u svoju glazbenu estetiku i poveli duboko u fini kvalitetni duboki dub koji se penje uz zidove, ovoga puta tvrđave zvuka Punta Christo. Osvit rujna i preliminarno nostalgična mrmljanja  o kraju ljetne sezone ovoga puta će nadglasati ugodni zvuci s kojima čekaš zore na Outlook festivalu. 
 
Nemaš li još svoju ulaznicu tu smo za tebe pa klikni na dezignranu "Ulaznice" kućicu i uhvati svoje mjesto među plesa željnim ranohgrabiocima. Enjoy!

soul gravity desktop
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju