Skip to main content
  • 15.06.2022.

Shipe odabrao Top 5 omiljenih traka kao prednajavu za plesni tjedan

All Nighteri se vraćaju u klub i to u srijedu, 15. lipnja kako bismo razbili radni tjedan pozitivnim vibracijama!

Piše: 


Točno u 23.00 h, rezident Future Scopea, Shipe preuzet će kormilo i poljujati nas uz svoj set koji će obilovati raznim žanrovima. S obzirom na cjelonoćni set do ranih jutarnjih sati, imat ćete priliku doživjeti pravo glazbeno putovanje i otkriti mnoštvo skrivenih selekcija.

Shipe je najviše poznat po svom progresivnom zvuku prepravljenim technom i melodicom, a u svojoj karijeri imao je priliku nastupati uz svjetska imena od kojih su samo neka Sven Väth, Charlotte De Witte, Amelie Lens i mnogi drugi. Prije nego posjetite Boogaloo svakako poslušajte Top 5 omiljenih traka koje je Shipe pripremio za sve fanove elektroničke glazbe.

SUBOTA 18.06. – After party Mačkofesta

Mačkofest je plesna manifestacija kojoj je u cilju prikupljanje sredstava za napuštene mace grada Zagreba. Nakon plesnog dijela programa, posjetitelji će moći uživati čak na dva floora, u velikoj dvorani sa elektroničkom glazbom gdje će vas DJ-evi Shipe, Sin, Lalita Kali i M.I.L.E. rasplesati sa purr techno, purrgessive i tech meows ritmovima rasplesati do jutarnjih sati, dok ćete u maloj dvorani moći plesati uz vječne hitove i video spotove iz zlatnih osamdesetih tj. 80's Party by DJ Tomi Phantasma.

Vrata će se otvoriti u 19:30 sati, plesni show na terasi Boogaloo Cluba će započeti u 20:00 sati, dok će glazbeni programi u dvoranama započeti u 22:00 sata. Ulaz će se naplačivati 20 kn do 22:00 sata, od 22:00 do 23:00 će ulaz biti besplatan, a nakon 23:00 sata će se ulaz ponovo plačati 20 kn.

{youtube}Yrfg5FNt2Sw{/youtube}

{youtube}g4XuJplC39o{/youtube}

{youtube}dtSie-smMbQ{/youtube}

{youtube}0Vsw7twJcrU{/youtube}

{youtube}fMEURq_axO8{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2