Skip to main content
  • 30.06.2022.

Shipe vrtio na Cocoon partyu na fascinantnoj lokaciji u Grazu

Cocoon u vlasništvu Sven Vätha pozvao je Shipu iz Future Scopea da pušta glazbu na njegovom partyu na jednom od najljepših i najstarijih zidova u Austriji

Piše: 


Kasematten pozornica se nalazi u sklopu dvorca na Schloßbergu te slovi kao najpopularnija pozornica na otvorenom u Grazu. Njena povijesna pozadina čini fascinantno okruženje za sve vrste događaja.


Foto Philipp Meikl

Na partiju su nastupili Sven Vath, Gregor Tresher, Andre Galuzzi, Shipe i drugi. Uz nekoliko video snimki sa vrućeg plesnog podija evo što nam je nakon nastupao izjavio Anđelko Šipuš aka Shipe:

"United Electronic Music Group je organizacija koja stoji iza Cocoonove večeri u Grazu gdje sam imao čast i zadovoljstvo nastupiti na jednoj od najljepših lokacija koje sam ikad vidio uz velikane iz Cocoona gdje su nastupali Sven Vath i Gregor Tresher, a naša suradnja je krenula 2019-e godine gdje smo DJ Jock i ja po prvi puta izvan granica lijepe naše nastupili u b2b izdanju u Dom im Bergu kada su organizirali party sa Drumcod-ovom uzdanicom Laytonom Giordanijem.

Ovaj party je definitivno bio iznad svakih očekivanja u svim pogledima, te je atmosfera od samog početka bila na najvišoj mogućoj razini i sa velikim nestrpljenjem se jedva čekam vratiti u Graz. "

Shipe nakon Graza nastupa u Puli na afterima Pula Music Week festivala, potom stiže u Split 6.7. na Zenta Special, a 15.7. vrti b2b s Jockom u Boogaloou.


 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk