Skip to main content
  • 2.01.2008.

Shuma – Ode Ao sol remix EP 12″ (Beef Records)

Australski BEEF records najavljuje specijalno izdanje u suradnji s portugalskim labelom Flow records-om, te ujedno i prvo BEEF izdanje u 2008. godini  – 12" vinil Perfect Stranger vs Pena – "Ode Ao Sol" remixes EP. Ode Ao Sol track je bio jedno od najjacih izdanja na progressive sceni 2007 godine.

Piše: 

Našao se čak dva tjedna na prvom mjestu po prodaji na Beatportovoj progressive sekciji i zasigurno jedno od najcesce sviranih progressive izdanja na floorovima diljem svijeta. Remixeve za ovaj EP su napravili Stephan Hinz, Moonbeam i Shuma. Stephan Hinz je jedan od najtalentiraniji novih njemackih producenata cija su posljednja izdanja redovito u setovima dj-a kao sto su John Digweed, Laurent Garnier, Oliver Koletzki i mnogi drugi. Ruski projekt Moonbeam iza sebe ima preko 40 izdanja na labelima kao sto su Traum, GlobalScum, International Dj Gigolo  i mnogi drugi, te su jedan od vodecih techno projekata istocne europe i pioniri ruske techno scene. Zagrebacki Beef predstavnici Shuma iza sebe imaju brojne nastupe diljem Europe, 13. izdanja iza sebe, te su se nametnuli kao prvi izbor u sve vecem Beef roosteru,kad god treba donesti minimalne techno ritmove, kao u ovom slucaju.

Stephan Hinz i Moonbeam remixevi su stilski minimalni techhouse s izrazenim melodicnim linijama, koketiranjem s ogoljenim techno i techhouse ritmovima i elektro utjecajem dok je Shuma remix donosi raznolikost ovom EP-u jer umjesto na melodijsku liniju baca fokus na prljavi techno groove i sofisticirane perkusije te kao takav odlican alat za sve techno dj-e.

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2