Skip to main content
  • 16.11.2018.

Šibenski Advent i Nova godina na krilima elektronike

Sarajevski dvojac After Affair i mostarski DJ kolektiv Roof AW zabavljat će Šibenčane i njihove goste u najluđoj noći na 'trgiću' u Ulici Jurja Barakovića gdje će biti jedan od ukupno čak tri stagea za novogodišnji doček na otvorenom.

Piše: 


Dovođenjem regionalno i više nego poznatih DJ-a na javni doček u središte grada, Šibenik potvrđuje da je jedan od najjačih hrvatskih centara elektroničke glazbe koja tako po prvi put u povijesti postaje dijelom službenog dočeka Nove godine. I dok su After Affair već nastupali u Šibeniku, Roof AW duo nastupit će u tom gradu prvi put.

Dva kolektiva već su dijelila DJ pult i poznati su po odličnoj atmosferi na svojim partyima pa nema nikakve sumnje da nas u Šibeniku očekuje luda i nezaboravna novogodišnja noć. Nakon najluđe noći vjerojatno će biti i after party, o čemu ćemo vas izvijestiti naknadno piše RatCat na svojoj stranici.

Inače, na trgiću u Ulici Jurja Barakovića (gdje je hostel Indigo i lokal Rebus) održavat će se tijekom prosinca prigodni glazbeni program uz gotovo svakodnevne nastupe brojnih DJ-a koji će svojim adventskim warm upom najaviti ludu zabavu u najluđoj noći.
 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2