Skip to main content
  • 3.04.2023.

Sicko Disko slavi 16 godina na danceflooru

Sicko Disko je zagrebačka klupska večer koja je krenula svojim putem 2007. godine da bi od 2013. osim u klubu bila i na radio808 svake subote

Piše: 


Pokrenuo ju je Marmat, da bi se nakon nekoliko članova pridružio i Freez koji vodi i uređuje emisiju. Marmat je tu kad se odabiru guestmixevi, a koji put i idu live u eter obojica. Imali su goste poput Morcheebe, Stereo MCs, Jogarde, Felver, pocket palma, Sean Johnston, Justin Robertson, Lauer, Greg Wilson, Jori Hulkkonen i mnoge druge.

Freez je bio član legendarnog kolektiva Groodanje i osnivač Breaklectice. Nastupao je u svim većim gradovima Hrvatske, a zagrebačke klubove da ni ne spominjemo. Marmat je bio dva puta na Exitu, a posjetio je sa Sicko Diskom i London, Bec, Budimpeštu, Sarajevo, Beograd, Novi Sad, Ljubljanu i imao je čast biti na dvotjednoj turneji po Indiji.

Nastupao je i na Garden, Soundwave i Stop making sense festivalima u Tisnom. U zadnje vrijeme su u Funku i Ro&Do u Zagrebu, Klubu kulture u Križevcima i Bardu u Varaždinu, a donedavno i u Nemu u Rijeci, a nastupit će i na LMF festu na Jarunu.

Obojica su prekaljeni DJi i znaju kako razmrdati dancefloor. Uglavnom puštaju house, ali ima tu i nu disca, electra i drugih žanrova.

U svakom slućaju ples je zagarantiran.

sonus 2
paul 2 mobile
Vezani članci
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.