Skip to main content
  • 3.01.2020.

Siječanj 2020. u Boogaloo. Pregled party programa!

Nova godina, nova priča, pa tako i na flooru Boogaloo kluba. Siječanj kao zagrijavanje i uvertira veliku veljaču.

Piše: 


Pa tako prvi party ove Nove je već u petak, 3.1. kada pult tvog omiljenog kluba preuzimaju Senno b2b Sin sa cijelonoćnim setom.

Senno b2b Sin All Night Long

E-Base all night at Boogaloo 04012020

E-Base je DJ i producent iz Zagreba, Hrvatska. Iza njega stoji 12 godina klasičnog glazbenog obrazovanja te svestranost koja najbolje opisuje njegov talent. Osim kao DJ i producent neizbježan je na ekskluzivnim fashion događanjima, ali i u realizaciji projekata "Globe 2000", "Cosmic" i "Spin" koji su dobili priznanje za visoku profesionalnu izvedbu. Sudjelovao je u prvom hrvatskom Heineken Thirst natjecanju DJ-a kao član žirija i PR. Radio je u medijima kao novinar kultne emisije TOP DJ MAG na Hrvatskoj televiziji, kao radijski glazbeni urednik na Radiju Cibona i Radiju 1 u Zagrebu, te kao glavni urednik hrvatskog izdanja klupskog časopisa Subkultura. U ljeto 1999. pozvan je da nastupi i na Love Paradeu, svjetskom mega spektaklu u Berlinu.

E-Base je poznat kao vrstan remikser bandova i izvođača kao što su Mayales, klapa Cambi, Songkillers, Jinx, Josipa Lisac, Dubioza Kolektiv. U bandu Josipe Lisac svirao je 2 godine kao stalni član. Od 2007. odkad je objavljen njegov XXXBackstage mix, službena kompilacija za Nokia Cro-A-Porter, E-Base je vrlo aktivan u vlastitoj produkcijskoj kući Ritam Klub. Među do sad najsupješnijim produkcijama su single Move on Me koji je radio uz Paula Wisha te single Dance Now na kojem kao vokalistica nastupa njujorška soul diva Maya Azucena. 2016. pokrenuo je u Katranu prostor Podmornice kao voditelj programa kluba i svog vlastitog programa Odjel za Odrasle, koji je pak pokrenuo "bujicu" elektroničkih programa u tom prostoru. E-Base je radio kao producent prve hrvatske nagrade za elektroničku glazbu "Ambsador", a danas vodi i promovira svoj novi/stari klupski projekt i label: Tech Room, u klubu Boogaloo, Zagreb. U pripremi je i njegov prvi samostalni album!



MR DJ Dario & DJ Jock 10.01.

Mr. DJ Dario
Dj Jock
Kreso
Okac



Samo Techno / timeless techno from vinyl / Boogaloo [11.01.2020]

Fokus ovog partija je između ostaloga na jedan od onih albuma koji je definirao techno druge polovice 90-tih

● IVAN KOMLINOVIĆ
● CET
● OGI
● ZOKY

Ian Pooley | Boogaloo [17.01.2020]

• Ian Pooley
• Felver

Jedan od najvećih producenata u domeni house glazbe koji je zauzeo specijalno mjesto kod svakog clubbera u Hrvatskoj – Ian Pooley, vraća nam se u siječnju u Zagreb, točnije u klub Boogaloo, gdje će sve svoje vjerne obožavatelje počastiti kvalitetnim zvukom.
Dva desetljeća njegove plodonosne karijere te bezbrojna vlastita izdanja, kao i remixevi za izvođače poput Daft Punka, Deee-Lite i Carla Coxa garantiraju plesnu večer, a za DJ pultom će mu se pridružiti i pionir hrvatske scene Felver, jedan od najdugovječnijih domaćih DJ-eva te osnivač i sudionik popularnog Stereotipa.

Ful Kul Buvljak / 18 01 subota 10:00 – 17:00 / Boogaloo, Zagreb

Nakon prošlog, vrlo uspješnog Novogodišnjeg Ful Kul Buvljaka, na kojem je bilo popunjeno do posljednjeg mjesta za izlagače, a nastupila je i poznata zagrebačka kantautorica Sara Renar, nastavljamo sa novim, jednim od najboljih i najzanimljivijih buvljaka u gradu a i šire, om Ful Kul Buvljakom koji će se održati u subotu 18.01.2020., naravno u zagrebačkom popularnom Boogaloo Clubu. Ful Kul Buvljak počinje u 10:00 i traje do 17:00 sati, a ulaz je za posjetitelje besplatan.

Pored klasičnog buvljaka koji se održava u velikoj dvorani, u maloj se dvorani održava sajam ploča i stripova gdje je mjesto za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, slika, knjiga, te ostale glazbene i filmske memorabilije. Ako želite izlagati na Ful kul buvljaku molimo da se prijavite na e-mail adresu buvljakfulkul@gmail.com na kojoj možete dobit sve dodatne informacije.

Petar Dundov at Boogaloo Zagreb

Posljednji party u siječnju je u subotu, 18.01. kada je za pultom cijelu noć naš proslavljeni DJ, producent i remikser Petar Dundov.

sea star mobile
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star desk