Skip to main content
  • atmosfera
  • 4.03.2012.

Simbioza trancea i egzotičnih instrumenata u Zagrebu

Različiti stilovi trancea spojit će se u jedno kako bi podržali raznolikost u u sklopu glazbenog programa nazvanog Trance Tunes One.

Piše: 

Naslovna foto

atmosfera

U klubu Cranberry u zagrebačkoj Ilici sljedeći vikend, petak 9. ožujka troje artista – Sunlab, Gogo J. Ready i Koorie spojit će u dvije grane trancea u jednu cjelinu.

Koorie aka Igor Ðurek će tom prigodom kao jedan od vodećih psytrance,down tempo producenta u Hrvatskoj predstaviti downtempo album "Aurora" (Panmusic Records) te singl "Alone" (Moon Disco Records). Koorie je uz svoju glazbu obišao cijelu Hrvatsku i nastupao diljem Europe na festivalima Aurora (Grčka), Zenith (Srbia), Goa Madness ( Beligija ) i Future Nature (Hrvatska), a ove godine će u osvajanje japanskog tržišta. Njegov stil glazbe upotpunjen je egzotičnim instrumentima kao što su didgeridoo, frule i ostali duhački i prekusijonistički instrumenti stoga Koorie ima mnogo toga za ponuditi.

{soundcloud}https://soundcloud.com/koorieproject/koorie-chords-320mp3-free{/soundcloud}

Kooriju će se pridružiti Sunlab aka Mišo Šegan koji je svojim singlom "Nerine" za Unearthed Records(UK) dosegao 24 mjesto Top 100 Beatport Trance Releases liste te bio supportan od strane mnogih etabliranih dj-a i producenata kao što su: Aly & Fila, Manuel Le Saux, Sean Tyas, Dash Berlin, Giuseppe Ottaviani, Paul Oakenfold i drugi. Trenutno je u iščekivanju svog novog singla zvanog "Mictlan" koji je nastao u suradnji sa Moonsouls (Bojan Njegomir) i potpisan pod etiketom Blue Soho Recordingsa uz Sunny Lax Remix (Anjunabeats).

Treće ime Gogo J. Ready koji prvo službeno predstavljanje ostvaruje zahvajujući podršci Astralis Teama i u Tranceformation programu, dok trenutno vodi ljetni program kao jedan od rezidenata u groove klubu "Euphoria" na Zrću.

sonus 2
sonus 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju