Skip to main content
  • alt
  • 11.12.2013.

Simon Baker u Zagrebu

Simon Baker od samih početaka svoje DJ i producentske karijere nije podilazio trendovima, a sati koje je kao dijete proveo proučavajući klasičnu gitaru i teoriju glazbe nisu bili uzaludni: albumom „Traces“ iz 2012. godine, kojeg je izdao na etiketi 2020 Vision, pokazao je istinsko glazbeno umijeće i znanje prepoznato od strane publike i kritike.

Piše: 


Svojim prepoznatljivim house i techno stilom zarazio je brojnu publiku svirajući po najpoznatijim svjetskim klubovima poput Panorama Bara, Fabrica i Watergatea. Bio je i dio Garden Festivala i Hideout-a na Zrću, a u Zagrebu gostuje  prvi put.

Njegova izdanja mogu se pronaći na top etikatama poput Rekidsa, Leftrooma, Get Physcial-a, Cocoona, FINA, 8bit-a i Crosstown Rebelsa, a ovog ljeta udružio se s bliskim prijateljem i kolegom Stuartom Geddesom i osnovao NoFitState label koji je proizašao iz istoimenih techno i house evenata koje Geddes priređuje još od 2008. godine.
{youtube}emHUGVEOvc4{/youtube}

Simon Baker redovit je gost BPM Festivala u Meksiku i kao DJ svjetske klase obilazi sve veće festivale (i krovove) diljem svijeta: od Standard Hotela u Los Angelesu, Electric Pickle festivala u Miamiju do montrealskog Piknic Electronik festivala, a ove godine nastupio je i na Circoloco partyju u Detroitu tijekom Movement Electronic Music Festivala.
{youtube}Gn2dKppLaLs{/youtube}

Kada : 13.12.2013.

Gdje: Club Masters, Zagreb

Tko: Simon Baker, Nicole, Luka K

Upad: 50/60 kn

{jcal_latest eventid=5166}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2