Skip to main content
  • 14.02.2008.

Single “Uninvited” od Freemasonsa postiže sjajne rezultate

"Uninvited" je njihov 4 single na kojem rade zajedno s vokalom Bailey Tzuke koja ima velikih uspjeha do sada u Velikoj Britaniji ali i na internacionalnim izdanjima. Njihov remix zajedničku pjesmu Beyonce i Shakire načinio je golem uspjeh a za Kelly Rowland čini se da postaje veliki radio hit i ulazi u britanski Top 10. Uninvited je inače pjesma iz filma „Grad Anđela“ u kojem glume Meg Ryan i Nicolas Cage. Dvojac Freemasons su dobili priliku da sami snime svoju viziju ove pjesme pa je bilo potrebno naći nekoga tko bi to lijepo otpjevao i stvorio atmosferu. 

Piše: 

Oni su prvo naišli na nevjerojatan engleski vokal Judie Tzuke, no njena kćer Bailey imala je ljepši glas pa su je zaposlili. Pjesma je u roku 2 sata od kad je objavljena podigla cijelu zemlju na noge.. Uz pomoć Simon Halea pjesma je izvedena i u renomirano londonskom orkestru, te je istovremeno osvojila srca mnogih ljudi , napravila golem uspjeh u domovini a sada pokušava to isto učiniti u Europi i Americi.
Momci su imali zaista uspješnu 2007. u kojoj samo 15 tjedana te godine nisu bili na britanskoj top 40 listi , što znači sve ostale tjedne bili su zastupljeni s nekom pjesmom. Tako su lanjsku godinu završili s 4 uzastopna singla na top 20 u V. Britaniji, najuspješniji britanski remixeri s Grammy nominacijom, produkcijska karijera je krenula strmoglavo naprijed, te su kao DJ-i postali svjetski popularni. Ovo je još jedan uvod u njihova gostovanja, 15. veljače u zagrebačkom The Bestu te 16. veljače u primoštenskoj Aurori.

sea star desk
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju