Skip to main content
  • Simian Mobile Disco
  • 2.10.2012.

Siromašniji rođak Unapatternsa

Poznati mančesterski dvojac Simian Mobile Disco, nakon izdavanja LP-a Unpatterns, ranije ove godine, izdaju novi EP, koji je zapravo nešto slabije izdanje od LP-a sastavljeno od stvari koje nisu ušle na potonje izdanje.

Piše: 

Naslovna foto

Simian Mobile Disco

Svi će se složiti da je posljednje izdanje za SMD, ujedno i njihove treće LP izdanje, odlično izdanje s odličnim klupskim stvarima, i dostojno njihovih prethodnih izdanja, remikseva, i suradnji.

'A Form Of Change' zove se novi EP, a ujedno i naziv prve stvari na tom izdanju, sastavljen od 4 stvari koje nisu našle svoje mjesto na LP izdanju, i koje, složit će se kritika, i nisu dostojni izdanja Unpatterns, no, svakako su vrijedni pažnje. Pogotovo posljednja stvar na EP-u, s vokalom Petule Clark 'Everyday', koja bi mogla naći svoje mjesto na set listama mnogih house DJ-a.alt

S obzirom da dijele sličan ugođaj i zvuk, mnogi bi prepoznali ovo izdanje kao tipično za SMD, no nazvali bi ga vjerojatno 'siromašnijim rođakom' Unpatternsa. Kao i druga izdanja i ovo je izašlo za Wichita Records.

Možete ga poslušati ovdje.

Tracklist:
A1.      A Form Of Change
A2.      Unfixed
B1.      Breaking Time
B2.      Everyday

Osim novog EP-a SMD su predstavili i NOVI VIDEO, 'I Waited For You', stvar s Unpatterns albuma. Simianci su najavili sjevernoameričku turneju, kao i onu europsku, ali Hrvatske zasad nema na vidiku.

sea star desk
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop