Skip to main content
  • 18.11.2015.

Sirup trese techno groznica

Nakon klupske premijere u svibnju, program Workout u organizaciji Branka Dalloša i Duje Jokića na sceni poznatijih kao Reversed Sentence ove subote će zaživjeti po prvi puta u novoj sezoni.

Piše: 


Sprema se gostovanje njemačkog producenta Sven Dedeka koji će zagrebačku publiku počastiti live nastupom. Dedek aka Basic Implant produkcijskim vodama sigurno pliva već više od dvadeset godina dok  kao live izvođač žari i pali još od svog legendarnog nastupa na Omenu 1998. Poznat i priznat od publike zbog velikog talenta te odvažnosti koju pokazuje tokom svojih live nastupa, Dedek koji je uz scensko ime Basic Implant tokom karijere nastupao i pod imenima DDK, Basic Cell te Electric Envoy je upisao brojna izdanja kako za vlastite lable Toneman i Music First tako i za Liebingov Clau, Pascal Feosov PV-Records, Touchtone, Fine Audio, Shokoy, Rotation te mnoge druge.
{youtube}i0rgzGeh00g{/youtube}

I premda Basic Implant nije stranac hrvatskoj publici u subotu će prvi put nastupiti u Zagrebu uz podršku jednog od naših najvećih meštara za vinil Ivana Komlinovića, još jedne legende scene Tomislava Cetine aka CET te naravno već spomenute b2b vinil mahere Reversed Sentence. Valja spomenuti i kako će dečki iz Reverseda u petak uoči Workouta napraviti showcase svojih vještina u Modulu 80 nastupom na drugom izdanju techno soire programa zu Hause uz Pillsmana i Art Lentza. Tako da..live act starog lisca, Reversed i Komlinović na vinilu, te CET na playerima ove subote praše u ime dobrog starog techna u Sirupu!
{youtube}PNCxQRfm84Q{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2