Skip to main content
  • Steve Angello
  • 30.03.2009.

Skandal potresa WMC, sukob Steve Angella i Paris Hilton

Svi svjetski mediji i tabloidi pišu ovih dana o incidentu na Winter Music konferenciji u Miamiu gdje je došlo do sukoba između Steve Angella i Paris Hilton. Još se uvijek nagađaju detalji skandala. Steve Angello tvrdi kako je Paris došla do njega u trenutku svirke i tražila da joj pusti neku omiljenu hip-hop pjesmu. Angello je bio jako ljut na to te je upitao "Sličim li ti ja na tvoj omiljeni jukebox?". Tada je došlo do kulminacije sukoba i izgleda da je jedan čuvar udaljio Paris Hilton s partija, dok drugi izvori tvrde da je jedan čuvar udario Stevea.

Piše: 

Naslovna foto

Steve Angello

Iako se Steve pokazao kao miran i povučen čovjek, vjerojatno ga je ovakav upad i jukebox zahtjev razbjesnio što je rezultiralo možda malo agresivnijim ponašanjem. Steve Angello i dan-danas još uvijek sa smješkom doživljava cijeli incident. Čovjek koji ima preko 150 svirki godišnje ide naprijed i baš ga boli briga za neku slavnu Paris Hilton. Čak štoviše, na Beatport Pool Partyu u sred Miamia došao je svirati u majici s natpisom "I Love Paris".

{seyretpic id=219 align=center}
 

Očevici tvrde da je Sebastian Ingrosso, njegov kolega i partner iz Swedish House Mafie odjenuo majicu – “Do I look like a fucking jukebox to you?”.

{seyretpic id=221 align=center}

{snippet 1}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2