Skip to main content
  • 24.03.2011.

Skream – Where You Should Be video

Predvodnik dubstepa Skream objavio je video za najnoviji singl Where You Should Be na kojem se nije držao smjera tradicionalnog dubstepa već je dub uvrstio u uobičajeni pop/r&b na način da zvuči tako prirodno. U originalu pjesma je dio njegovog prošlogodišnjeg albuma Outside the Box.

Piše: 


Istaknuti londonski dubstep producent Skream singl Where You Should Be  upotpunio je vokalom Sama Franka, a zanimljivo nedefinirani video režirao je Carl Burgess iz Blinkarta. Ovaj singl našao se na njegovom prošlogodišnjem albumu Outside the Box  kojim se Skream iz underground dubstepa pomjerio u mainstream s primjesama popa, no možda je upravo u činjenici da ne upotrebljava bass linije tamo gdje one nisu neophodne zapravo i posebnost ovog glazbenika. U singlu Where you Should Be pružila mu se takva prilika pa se ljubitelji njegovog zvuka mogu pitati gdje je nestao tvrđi dubstep i nije li ova stvar pomalo „mlaka“. Donosimo Vam spot pa sami prosudite koliko Vam se sviđa glazba i je li Vam video fantastičan spoj vizualne igre s oblicima ili Vam je jednostavno novo Skreamovo izdanje u potpunosti cool.
{youtube}SfAvnVN72ew{/youtube}

Skream je svoj debi album izdao 2006., a nakon njega i brojne singlove.  Album Outside The Box drugi je njegov studijski album, na kojem su primjetni utjecaji drum'n'bass-a, hip-hopa, synth-popa i elektronike. Na nekim skladbama svoj doprinos dali su i glazbenici poput dBridge & Instra:mental, Murs, Freckles te La Roux, kojima je Skream remixirao uspješnicu In for the Kill dok je njen glas bio glavni adut njegovog singla Finally.  Nakon toga izdaje još jedan album Magnetic Man, što je live suradnja s glazbenikom Begnom i Artworkom. Hrvatski fanovi prošle godine mogli su ga poslušati na Outlook Festivalu u Puli. Izdanje singla Where You Should Be remiksiranog od strane Laidback Lukea, Shy FX-a, Jack Beatsa, Seiji, T. Williamsa and Zed Biasa možete očekivati očekivati 16. svibnja u vinyl i digitalnom obliku.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2