Skip to main content
  • d'n'b awards 2013

Slavlje drum and bassa!

Oslovljavan najboljim d’n’b događajem na planetu, niti jedan drugi događaj ne slavi drum and bass kao što to rade Drum & Bass Awards, koje će 2013. godine biti dodijeljene 7. put, i koje proizvedu toliko uzbuđenja i naboja.

Piše: 

Naslovna foto

d’n’b awards 2013

Neki od izvođača na toj prestižnoj večeri koja će se održati 23. veljače 2013. godine u Birminghamu (Rainbow Venues) su Andy C, Radio one’s Friction, Hype, Loadstar, Matrix & Futurebound, 1 xtras Crissy Cris, Mc Eksman, Mc Skibadee, Harry Shotta i mnogi drugi, a ako je voditi se prethodnim godinama, i ova će biti rasprodana.

Rainbow Venues su u 10 godina ugostili neke od najvećih imena svjetske i UK scene na nekim od najboljih partija ikad.
{youtube}hkeCbNWAQoI{/youtube}

Ove godine D’n’B Awards se udružuju s online prodajom karata na OVOM sajtu, a ukoliko kupite svoju ulaznicu (22 funte) dobijate i pravo na download neke od ponuđenih traka. Naravno, i vaš glas vrijedi za vaše favorite, tako da i vi možete SUDJELOVATI, ali tek od 1. prosinca kada glasanje i počinje.

Dobitnici za prošlogodišnji Best album bili su Chase & Status – No More Idols (kao i za najbolji Live Act), najbolju stvar Drum Sound & Bassline Smith – Close, najbolji internacionalni DJ – Netsky, i tako dalje, da izdvojimo neke od nagrada.
Chase & Status

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2