Skip to main content
  • lucca
  • 7.09.2012.

Slavlje najpoznatije češke DJane

Najpoznatija češka DJ-ana Lucca bavi se DJ-ingom od 1999. godine, no uspjesi koji su se zaredali 2002. obilježili su početak njezine profesionalne karijere.

Naslovna foto

lucca

Stoga lijepa DJ-ana Lucca ove godine službeno slavi 10 godina karijere, a imali ste ju priliku više puta čuti i vidjeti i u Hrvatskoj.

Krajem 90-ih počinje raditi kao DJ, prve partyje je odradila s legendarnim Paul Van Dykom i Nick Warrenom, no prave uspjehe niže 2002. godine, kad ju brojni ugledni glazbeni magazini poput Basslinea proglašavaju debitanticom godine. 2003. postaje najpopularniji češki DJ. Iste godine njemački časopis "Groove" stavlja je na 9. mjesto kategorije debitanta godine u svjetskoj konkurenciji i zato tu godinu broji kao početnu u profesionalnoj karijeri.

{soundcloud}https://soundcloud.com/soundofacapulco/live-space-ibiza-2012{/soundcloud}

Krajem 2004. Lucca stvara i vlastiti label "Acapulco" u sklopu kojeg izlazi i njezin poznati prvijenac "Freedom".Sada već uspješna i svjetski poznata DJ-ica dio je Chris Liebingove "CLR". 2005. godine DJ Tiesto je poziva da bude dio njegovog tima na njegovoj istočnoeuropskoj turneji u sklopu koje je i nastupila na Zagrebačkom velesajmu.

Svako ju ljeto možete slušati i u Spaceu na Ibizi gdje je gošća velikom Carl Coxu i za koji kaže da joj je omiljeni klub na planeti.Prije par mjeseci u Ambasadi Gavioli se podsjetila kako je to ponovno puštati s vinila, a uskoro će izdati svoj novi album. Pa čestitamo DJ Lucci i želimo joj još uspješniji nastavak karijere.

brejcha 2
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju