Skip to main content
  • 18.12.2019.

Slavljenje clubbing rave kulture i rođendanski party Tiasa u Crkvi

Pretposljednji ovogodišnji vikend u Crkvi donosi nam noviji klupski program Venera u Vodoliji Vol.3 u petak; dok je subota rezervirana za rođendanski party Tiasa.

Piše: 


Ovaj ciklus truditi će se stajati kao neumorni podsjetnik ponekad zaboravljenog, a to jest nastanak i slavljenje clubbing/rave kulture koju je izgradila i njegovala lgbtq+ zajednica.

Pridružite se u stvaranju novog programa, sa naglascima na nastajuće, nove i stare, etablirane i neetablirane, sudionike, graditelje klupske scene!

BABY YOGURT
Uspješan dj / producent iz Vodnjana. Vrlo bogat , ima apartmane i masline. Pušta svakakvu glazbu , producira *ebeno i najbitnije dobar je čovjek. Uzor mu je Žak Houdek.
{youtube}qsZGogTBQxE{/youtube}

TIME TO SL33P
Karlo Pavlović je producent elektroničke glazbe i dj iz Pule. Karlo je odrastao uglavnom na trip hopu, rocku i puno indie i alternativnih bendova. Pjesme Time To Sl33pa mogu se stoga definirati kao melankolične, živahne i s puno inspiracije za indie, etno, trip-hop i synthpop glazbu. Budući da je postao zainteresiran za produkciju mnogo prije nego što se zainteresirao za DJiranje, što se obično događa obrnuto, Karlo provodi bezbroj sati u svojoj sobi radeći zvukove i glazbu, a nakon otprilike 5 godina stvaranja elektroničkih ritmova, 2019. je godina koja će ga pripremiti na put u svijet elektroničke glazbe.

Nedavno izbacivši svoj prvi solo EP ''Marana'' na Talijanskoj etiketi ''Three Hands Records", obilježio je svoj početak. Nedugo zatim, u 10 mjesecu, pjesma ''She Wasn't One Of Us'' izdana je na visoko cjenjenoj Berlinskoj etiketi "Get Physical".

KASJA
Djevojka koja je u zadnjih par mjeseci izašla iz sjene i brćnula noge u klubovima Rijeke i Pule. Sa fokusom koji naginje prema mladima i usmjerenošću prema queer kulturi i njenom razvitku pokreće sa klubom Crkva Veneru u Vodoliji. Njene setove krasi old school house i probijanje u ostale subverzivne electronic žanrove.  

 
Special Guest: JOVANKA BROZTITUTKA
AJVA-RAVE prvi je solo live performans jedine pisarovinske konjceptualne umjetnice Jovanke Broz Titutke! Da, dobro ste vidjeli, konjceptualne. U ovom će showu naša i vaša Jovica prisutnoj publici približiti svoje viđenje rave energije, koja proizlazi iz vizija koje su posljedica njenog neumjerenog konzumiranja ajvara. Strusite i vi čašicu ajvara i dopustite Jovanki da vas na njegovim valovima dovede do ekstaze koja će trajati do jutra!
{youtube}pD7IjPPsJVY{/youtube}

Nije za osobe slabog srca. Ukoliko se u potrazi za bijegom na jednu noć, dođite rejvati s Jovicom!

"Vi niste publika, vi ste RAVE. Želim vidjeti sve vaše životinjske nagone. VAN! VAN NA VIDJELO! IDEMO DIVLJAT!"  

DESIGN : Hana Stojaković

FB Event: Venera u Vodoliji Vol.3 w/ Special Guest at Crkva

SUBOTA, 21.12.

FB Event: Tias BDay ▲ Crkva

TIAS
Ovaj 24 godišnjak iz Rijeke elektroničku glazbu počeo je slušati u dobi od samo 13 godina, te je istražujući muzički svijet pronašao interes upravo u mračnijim vodama techna. Sa tim istim žarom 2013. godine započinje sa DJ-ingom radi osobnog gušta, ali dvije godine nakon prakse i brušenja vještine počinje puštati po klubovima u Rijeci i okolici. Izdavao je trake za etikete Technodrome / Frequenza Records / Global Tribe / Pure Dope Digital / Syndicate Records / Pure Dope Digital Tamed

Za svoje setove kaže da je svaki vožnja za sebe, ali da se drži dark zvuka i "masnih" basslinija popraćenih mističnim melodijama zvukova podzemlja. Početkom 2017. je počeo u svojim setovima puštati i vlastitu produkciju koja se nimalo ne odmiče od stila kojeg pušta u setovima. Brzo je prepoznat njegov stil i predanost glazbi pa je krenulo i mrdanje floorova. Neki od klubova gdje je puštao: Fort Bourguignon (Pula), Nina Boat Club, Club Seven (SLO), Club Crkva, Club Boa, Volsonis, Fort Turtian (Pula), Moment (SLO), DEPO Club, Q Bar.

LIFE4FUNK
Saša Jovanović aka Life4Funk, 1999. godine seli u Novi Sad i upoznaje većinu ljudi koji su zaslužni za razvoj klupske scene u Srbiji. Nedugo zatim, 2000. godine s prijateljima otvara ljetni klub Aquarius u Beloj Crkvi. Gostujući u mnogim klubovima bivše Jugoslavije postao je poznat po istančanom sluhu, izvrsnoj selekciji i specifičnoj povezanosti sa publikom. Prije 10 godina nastupa na Exit festivalu i priključuje se Englishbreakfast organizaciji koja je zaslužna za veliki broj fantastičnih klupskih noći u Novom Sadu. 2012. godine odlučuje se vratiti u Hrvatsku i sada, nakon 22 godine iza pulta, živi u Rijeci i zajedno s prijateljima vodi klub Crkvu.

brejcha 2
sonus 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju