Skip to main content
  • 21.04.2017.

Slavonska obitelj koja sluša house, rock i techno otvara klub na mjestu O’Hare!

Kako će se zvati, kada se otvara, koji je program??? Znamo da postoji beskonačno mnogo pitanja o sudbini mjesta koje je elektronikom obilježilo toliko noći kroz godine pa smo ovdje da na neka od njih odgovorimo.


Novi voditelj, Bruno Šestić-Rajić, čija obitelj je ujedno i ona iza osječkog kluba Tufna, preuzeo je lokaciju bivšeg kluba i za dalmatinskiportal.hr podijelio planove i razmišljanja, no prvo malo interludija. Klub je preuzela slavonska obiteljska tvrtka. Već 15 godina u ugostiteljstvu, trenutno vode dva hostela, noćni klub i salu za vjenčanja. Kako Bruno kaže "otac sluša house, sestra rock, a ja techno, vjerujem da će biti svega, ha, ha, ha."

Sve se odvilo prilično brzo i čini se da bi se na lokaciji stare O'Hare moglo plesati već početkom lipnja. Iako su razmišljali o imenu Shakespeare, na kraju će odabir ipak biti "Zenta" jer će "geografski domaćoj i stranoj publici biti odmah jasno gdje se nalazi klub, a važno nam je bilo odabrati ime koje je usko vezano uz Split".

Što se programa tiče gospodin Šestić-Rajić najavio je širok raspon kako bi svatko mogao pronaći ponešto za sebe i objasnio da će raditi "dobre programe od mainstreama do retro rocka pa sve do underground techna, a sviđa nam se što se klub prostire na dva kata pa ćemo svaku večer našim gostima nuditi dva programa odnosno vrste glazbe". Za sve one koji su voljeli recimo Trash ponedjeljkom čini se da će se dobra stara tradicija nastaviti, a očekuje se i nekoliko ljetnih partyja na otvorenom.

Interijer će naginjati "na pomorsku temu s elementima broda i škvera prema industrijskom stilu. Za uređenje su zaduženi dizajnerica Tanja Gotal i arhitekt Gordan Cmrečak…" a većina pažnje usmjerava se na esencijalne elemente razglasa i rasvjete, dok će tijekom sezone ujedno biti otvoreni i u dnevnom režimu s dobrom kavom i jednostavnom hranom za one s plaže i bazena, a u zimskom periodu možeš očekivati za sada vikende, iako kako kažu, "ne boje se posla" pa nije isključeno ni plesanje preko tjedna.

Zadovoljni pomoći gradske uprave i susretljivim ljubaznim ljudima, obitelj se nada da neće biti velikih zastoja u radovima, da će otvaranje proteći po planu i pozivaju mlade Splićane koji bi voljeli biti dio priče da se jave jer još ima mjesta za konobare, DJ-e , promotore, hostese… bilo sezonski ili stalno, a prijave se primaju bacanjem kojeg slova na klubzenta@gmail.com. Pa kakva nas nova priča čeka na starom mjestu ostaje za vidjeti!

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk