Skip to main content
  • Gilles Peterson
  • 4.06.2007.

Slušajte Gilles Petersona nedjeljom na Plavom radiu

Plavi radio & Yammat FM ponosno predstavljaju jednog od najutjecajnijih radijskih DJ-a na svijetu – Gilles Petersona! Zadovoljstvo nam je izvjestiti Vas kako od 03.lipnja 2007.godine Gilles Peterson pocinje s ekskluzivnim emitiranjem svojeg visestruko nagradjivanog radijskog programa "WORLDWIDE WITH GILLES PETERSON" u Hrvatskoj, i to na valovima Plavog radija ( 89.1 MHz & 98.0 MHz) u fiksnom terminu nedjeljom od 17:00h do 19:00h.

Piše: 

Naslovna foto

Gilles Peterson

Eklektična kombinacija raritetnog funka, bossa nove, jazza, bluesa, klasicne glazbe ali i najnovijih zanrova elektronske plesne glazbe cine program WORLDWIDE WITH GILLES PETERSON svojevrsnom radijskom poslasticom koja se emitira na gotovo svim kontinetima na prestiznim radio postajama (BBC Radio 1 London UK, Radio Monte Carlo Italy, J-Wave Tokyo Japan, Radio Multi Kulti Berlin Germany, Giant Step Radio USA, Radio Nova Paris France…). Ukratko, emisija koja se ne propusta –  od sada i u  Hrvatskoj!

O GILLES PETERSONU.
Gilles Peterson covjek je koji je devedesetih osnovao ali i svjetski poznatom ucinio diskografsku kucu Talkin' Loud. Njegov "glazbeno-istrazivacki njuh" odgovoran je u velikoj mjeri za prepoznavanje i kasniji uspjeh izvodjaca kao sto su Jamiroquai, Incognito, 4Hero, NuYorican Soul, Roni Size, Omar i mnogi drugi. Danas zivi u Bronswoodu pokraj Londona gdje se morao preseliti zbog svoje nevjerojatno velike kolekcije ploca, CD-a i svakojakih nosaca zvuka, a usput je pokrenuo i novi label – Brownswood Recordings. Spiritus movens glazbene nagrade Worldwide, Gilles Peterson jedan je od najutjecajnijih radijskih DJ-a na svijetu. Otkrijte zasto ga mnogi smatraju i najboljim. Gilles Peterson Worldwide radio show nedjeljom od 17 do 19h, ekskluzivno na Plavom radiju!

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk