Skip to main content
  • 15.01.2019.

Smrt partijanera na australskom festivalu pod čudnim okolnostima

Prošli je tjedan objavljeno da je 20-godišnji muškarac umro od sumnje na predoziranje drogom na glazbenom festivalu Beyond The Valley u Australiji.

Piše: 


Callum Edwards prebačen je u bolnicu u kritičnom stanju u subotu, 29. prosinca 2018., prije nego što je umro tri dana kasnije. Glasnogovornik policije Viktorije tada je izjavio da okolnosti njegove smrti tek trebaju biti utvrđene. Otkriveno je da je 20-godišnji Callum Edwards, koji je umro od sumnje na predoziranje droge u svom organizmu zapravo imao otrov zmije. Prema izvješću NewsCorp-a, naknadno se pokazalo da su oni koji se bave Callumom u bolnici pronašli zmijski otrov u njegovom organizmu.

Okolnosti koje su dovele do incidenta još nisu u potpunosti shvaćene, i ostaje nejasno da li je uopće bilo tragova droge pronađeno u Callumovom tijelu što je značajno u istrazi, s obzirom na način na koji je njegova smrt apsorbirana u dijalog oko testiranja pilula. Callumov slučaj je u više navrata uspoređivan sa slučajem Joshue Tam – 22-godišnjakinje koja je umrla u bolnici u Gosfordu nakon uzimanja nepoznate tvari na festivalu Lost Paradise – kao dio šireg razgovora o tome treba li Vlada dopustiti stanice za testiranje droga na glazbenim festivalima.

Izvor: www.vice.com

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2