Skip to main content
  • sirup
  • 29.03.2012.

Snimanje Nucleusa u Sirupu

Svoje prvo emitiranje na nacionalnom glazbenom programu CMC emisija "Nucleus" doživjela je u svibnju prošle godine.

Piše: 

Naslovna foto

sirup

"Nucleus" je trenutno jedina TV emisija koja je u potpunosti posvećena elektronskoj glazbenoj sceni, a emitira se srijedom na CMC-u od 01h. Od 07. travnja nove epizode "Nucleusa" snimat će se u klubu Sirup, dok kupnjom ulaznice podržavate realizaciju emisije.

Na prvom "Nukleusu" u Sirupu gostuje Adam Juan iz Leedsa te Astralisov Ludvig. Adam Juan veže se uz Warehouse, najpoznatiji klub u Leedsu i njegovu rezidenciju u sklopu Sequence programa, kao i Locodisco u klubu Mint, a godinama već uređuje i vodi radio emisiju na Radio Frequency FM, vodećoj radio stanici u Leedsu. Njegov prvi EP ”Carpe Noctem” na LS City Recordsu dobio je odlične kritike struke i publike.

{soundcloud}https://soundcloud.com/adam-juan/sets/adam-juan-the-carpe-noctem-ep/{/soundcloud}

Osim Adama i Ludviga, na malom flooru pleše se uz Nox, Shinn live! i Spinn. U sklopu standardnog koncepta emisije uz informacije i novosti s područja elektronske glazbe, intervju, svirku uživo iz Sirupa postoji i rubrika “Pošalji promo” pa svi zainteresirani mladi DJ/Producenti iz EU mogu svoja promo izdanja linkati na Nukleus Facebook stranicu.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2