Skip to main content
  • snooadelic
  • 1.07.2012.

Snoop ponovno uhvaćen s marihuanom

Snoop Doggy Dog koji u posljednje vrijeme sve više koketira s elektronskom glazbom i snima mikseve pod aliasom DJ Snoopadelic ponovno je kažnjen zbog posjedovanja marihuane.

Naslovna foto

snooadelic

Kako je Snoopu marihuana način života često upada u probleme zbog posjedovanja pogotovo kad je riječ o carinama i prelasku granica. I prije dva dana kažnjen je na aerodromu prije svog nastupa na Hove festivalu u Norveškoj, na Kristiansand Airportu u Kjeviku, jer mu je granična policija pronašla 8 grama marihuane. Kako je sve ispod 15 grama novčano kažnjivo, Snoop je iskeširao 1277.52 funte ili 12 000 norveških kruna i nastavio dalje, jer mu je ovo samo jedna u nizu kazni i uhićenja zbog konzumacije i posjedovanja.

Nije da kazne pretjerano utječu na Snoopove navike štoviše u travnju je izdao pjesmu posvećenu „travi“ koju je snimio u suradnji s istomišljenikom Willie Nelsonom pod nazivom „Roll Me Up“.

Nedavno je kao DJ Snoopadelic uploadao i nu-disco mix kako bi obznanio svima kakvu još glazbu sluša i da je još u igri.
{soundcloud}https://soundcloud.com/snoopdogg/01-tekno-euro-mixx{/soundcloud}

sea star desk
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju