Skip to main content
  • 21.06.2023.

Šoderica Open Air u prvom vikendu ljeta 2023.

Šoderica Open Air je prošle godine bila nominirana za najbolji outdoor party na nagradi Ambasador

Piše: 


U subotu 24. lipnja, jezero Šoderica smješteno 17 kilometara od Koprivnice tradicionalno ugošćuje Šoderica Open Air.

Ovogodišnje izdanje open aira na Šoderici originalno zakazano za 10. lipnja zbog lošeg vremena odgođeno je za ovu subotu.

Tu su dobro poznata i omiljena imena partijanera sa sjevera Hrvatske, a to su Seraphim Codex, Krnya, Shipe, Lalita Kali, Gogy H. i Bose.

Ime koje je postalo sinonim uz festival – Seraphim Codex i ove godine predvodi Šodericu Open Air. Seraphim Codex dolazi iz Bjelovara i jedan je od pionira elektroničke scene u Hrvatskoj. Evo što je izjavio uoči partya: "Šoderica open air mi oduvijek znači početak ljeta sa dragom ekipom i prijateljima sa scene".

DJ Krnya je zaslužan za glazbeni odgoj brojnih generacija Podravaca i Prigoraca, a ove godine slavi 40 godina karijere. "

"Obzirom da sam najveći dio svoje karijere proveo pred publikom koja dolazi na Šoderica Open Air ali i prijašnja događanja na istoj lokaciji, za mene je to prava domaća poslastica. Sjajna publika koju dobro poznajem i razumijem, prekrasna lokacija i vrhunski sound je sve što želim na svojim nastupima, a Šoderica open air sve to ima."

Shipe osim što je organizator Šoderice, svoj glazbeni put gradi u okviru Future Scopea te iz tjedna u tjedan nastupa uz velikane elektroničke glazbe.

Čovjek zaslužan za vizualan doživljaj brojnih partyja diljem Hrvatske je Gogy H. kojeg također nerijetko hvatamo i u ulozi DJ-a.

Rezidentica Obsession Ravea, ljubiteljica tvrdih i mračnih ritmova Lalita Kali stiže na Šodericu sa svojim energičnim odabirima kojeg nikog ne ostavljaju ravnodušni. Postavu zaduženu za ples uz jezero zaključuje mlada nada domaće scene Bose.

FB EVENT: Šoderica Open Air 2023.

sonus 2
sonic mobile
Vezani članci
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.