Skip to main content
  • 11.06.2007.

Šok vikend na Ibizi: Policija zatvorila 3 atraktivna kluba

Petak ujutro, 8. lipnja bio je šokantan za mnoge clubbere na Ibizi a i one diljem svijeta. Vodeći dnevni list na Ibizi „Diario de Ibiza“ objavio je kako je Vlada na otoku zatvorila 3 kluba. Radi se o institucijama elektroničke glazbe i klubske kulture, klubovima Bora Bora, Amnesia i DC10.

Piše: 

Prva dva su dobili zabranu rada na mjesec dana a DC10 na dva mjeseca. Navodi se kako su gore spomenuti zatvoreni jer je lokalna policija i civilna garda uhvatila veliki broj konzumenata i prodavača droge u tim klubovima tijekom sezone 2005. i 2006. Vlada na Ibizi smatra kako su događaji tijekom 2 sezone u 3 navedena kluba izmakli kontroli a to prije svega stvara opasne situacije i uništava turizam na Ibizi.

Objavljena je također i informacija da je 2. i 3. lipnja ove godine tijekom otvaranja ljetne sezone na otoku uhićeno oko 450 ljudi, lakih i teških konzumenata droga. Prema informacijama koje imamo oko 20,000 clubbera ukupno bilo je na otvaranju Spacea i DC10. No, koliko će ova zatvaranja uistinu koštati najpopularniji otok na planeti i koliko će traga ostaviti na ekonomiji ostaje tek za vidjeti. Zatvaranjem 3 atraktivna kluba, gubi se na atraktivnosti otočja, a da ne govorimo koliko će radnika sezonaca ostati bez posla. Što je s onim ugovorenim turističkim aranžmanima. Teški dani čekaju Vladu, vlasnike klubova i clubbere.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2