Skip to main content
  • alt
  • 7.07.2015.

Sound & Vision kamp na Mrežnici uz chill, techno i house

Gornji Zvečaj, 60 km od Zagreba, 20 km Karlovca, 8 od Duge Rese i 2 od željezničke stanice u Zvečaju… Baš ovdje smjestit će se River Park u Sound i Vision kampu na prekrasnoj caklećoj se Mrežnici.

 
Možeš biti aktivan koliko želiš i plesati do besvijesti, bavit se kojim god sportom zamisliš i onda pecati rekvizite iz Mrežnice ili pak rasprostrti dekicu na travu, baciti se na leđa i gledati u nebo uz soundtrack elektroničkog beata. Druženje započinje u suboru 18. srpnja i oko 2. popodne se baci pod neku krošnju s dragim ljudima dok svira chill i house, a čim se krene mračiti kanđe naoštrava techno.

alt

 
Na lineup se smjestila regionalna ekipa koja je odrasla praćakajući se u Mrežnici i lutajući njenim obalama kao i oni iz Zagreba i Rijeke pa su ovdje Omen, Mo Black, The Wheel Man, Pavle D, Tvrtko, Sladoled, Basta, Lila Cube, Mario Novak, Art Lentz, Bronski, Herya, Samo Tako, Marc Rowlands i Reversed Sentence.

alt

 
E sada otiđi do podruma, tavana, ostave, do maminog stana ili kod frendice koja ti je zgrabiila vreću za spavanje, uzmi je nazad jer će ti trebati, Svi posjetitelji mogu totalno chillati u kampu, parking je dostupan, ali limitiran iako ima još jedan samo desetak minuta od kampa, ali bilo bi optimalno doći vlakom jer vam je organiziran prijevoz od stanice do lokacije. Upad možete kupiti na ulazu u kamp i za dva dana će vas ovo iskustvo koštati okruglu stotku.

alt

 
Sva ova krasnost pod otvorenim nebom odvit će se pod palicom glazbeno-umjetničke udruge “Baltazar koja je dobrovoljna, nevladina i neprofitna. Lova im je manje interesantna od razvitka i unapređenja glazbene kulture i podizanja svijesti o umjetnosti i glazbi i njegovanju vrijednosti Jednakosti, tolerancije i solidarnosti. Sound i Vision je tako nastao kao vesela ideja zanesenjaka i ljubitelja zelenih prostranstava koja za cilj ima potpuno eskiviranje iz užurbane estetike svakodnevnog života barem na kratko.
 
Dođi u kanjon Mrežnice, na osamu rijeke ispresjecane slapovim i sedrenim barijerama i pleši s nama dva dana. Onu vreću ipak ponesi iako sumnjamo da ćeš htjeti zaspati i propusitit išta, no neka se nađe.
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk