Skip to main content
  • 1.10.2015.

Španjolsko srce i mlade nade na Ecstatic Soundu

Ove subote nas čeka novo izdanje Ecstatic Sounda u klubu Taboo na kojemu uz engleskog gosta španjolskih korjena Alberta Cardeñosu nastupaju domaće uzdanice Pillsman i Matya, dok će večer zagrijati mlada nada zagrebačke elektronske scene Krema.

Piše: 

Ono što se već pretvorilo u poslovični elektronski vikend maraton u srcu Zagreba, preciznije subotnji dio program u klubu Taboo, sljedećeg vikenda će se nakon jubileja Bodyworka koji je na rasporedu za petak, odvijati u bojama Ecstatic Sounda uz gostovanje iz Velike Britanije. Sa otoka tako zagrebačku scenu dolazi zagrijati  Alberto Cardeñosa, DJ koji deckove prži od kraja devedesetih. Preko početaka u rodnoj Španjolskoj gdje je svirao u klubovima kao što su La Ruina, Kapital i Cafe del Mar, te vodio underground radio postaju Loca FM u Valenciji,  Cardeñosu je glazbeni put odveo do Bornemoutha na engleskoj obali La Manchea i rezidencije na programu Toma Sundays u klubu (nekadašnjoj crkvi) The Winchester.
{youtube}BsniLtNg9Ts{/youtube}

Uz gaže u londonskim klubovima The Egg, Pacha i Terminal, Cardeñosa nastupa diljem Europe, dok će ove subote po prvi puta zasvirati pred hrvatskom publikom. Uz glavnog gosta za glazbu su zadužene domaće uzdanice Matya i Pillsman koji će odraditi još jedan, bez imalo sumnje buran after, dok je za otvaranje programa zadužen Krema, perspektivni mladi DJ koji svoju vještinu već neko vrijeme brusi u kultnom utočištu zagrebačke underground elektronike, klubu Jedinica. Tako da…sa velikim nestrpljem očekujemo  Cardeñosin deep techno-techno fussion set i još jedan vrući provod na glavnom zagrebačkom kolodvoru.
{youtube}BgM3hAAkCnA{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2