Skip to main content
  • Faithless
  • 11.08.2011.

Spektakl na splitskoj Rivi uskoro počinje

Discotheque Riva počinje sutra za kako čujemo preko 20 tisuća ljudi, obožavatelja trenutno najjačih imena svjetske klubske scene, i to redom: Faithless Sound System, healineri ovogodišnjeg koncerta, te Fedde le Grand, Felix da Housecat, James Zabiela i dva domaća DJa – Pero FullHouse i Aldo Morro.

Naslovna foto

Faithless

Svi željni vruće zabave, uz trenutno najjače hitove house i tehno glazbe, zagarantirano će se zabaviti na ovom događaju. Kako je već najavljivano, odličnu glazbu pratiti će i odlična produkcija – nevjerojatni stage, zvuk koji izlazi sa četiri izvora, vatromet, laser show, laser man, pjena party i brojna druga iznenađenja koja pripramaju organizatori.

Samo kao potvrdu odličnoj produkciji ističemo da je prije nekoliko dana Discotheque Riva i tvrtka Prolight ispred koje stoji Hrvoje Šimić dobila prvu nagradu u svijetu na  „2011 ILDA Artistic award“ za „Nightclub/Disco/Rave Show“.

{youtube}LuqEbRzy_t8{/youtube}

Organizatori pozivaju sve da se požure po svoju karte koje se osim putem Eventima prodaju i na Info pultu Discotheque Riva na samoj splitskoj Rivi još danas do 24 sata.

Ne propustite ovaj show i vidimo se sutra na splitskoj Rivi.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk