Skip to main content
  • 27.03.2008.

Spencer Parker & Diesel – Co.Lab (Saw Recordings 068)

Ova dva dinamična producenta udružili su se i napravili produkciju za 68. izdanje na Saw Recordingsu. Rezultat je pjesma pod imenom „Music Box“ a na ovom izdanju nalaze se originalna verzija, Dieselova prvotna verzija (early mix) te Spencerova kasnija verzija (late mix). Diesel na sceni radi od kasnih 80-tih godina. 

Piše: 

Regularan je na klubskoj večeri Shoom od Danny Ramplinga. Njegova glazba naginje balearskom ozračju a s naglaskom na istu glazbu svirao je na klubskim večerima za Terry Farleya i Andy Weatherhalla. Istovremeno on čini jednu trećinu trojca X-PRESS 2 s kojima je doživio uspjeh kako na komercijalnoj osnovi tako i u undergroundu. Diesel je nedavno remixirao pjesmu „Dont Make Me Wait“ s X-Pressovog albuma a ubrzo je postala hit u svijetu.

Njegov partner u ovom radu Spencer Parker poznat je po produkcijskim izdanjima „Open Your Eyes“ za Cr2 Records i „Beautiful noise“ za Rekids s čime je osvojio ne samo publiku već i poveći broj svjetski poznatih DJa (Nic Fanciulli, Pete Tong, Radioslave, Tiefschwarz , MANDY).
Njihovom izdanju stigla je ogromna podrška od Josh Winka, Pete Hellera, Terry Farleya, Jo Mills, Nick Warrena, Hernan Cattanea, Smoking Jo, Maura Picotta, Jim Mastersa, Claudia Cocolutta i još ponekih imena.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2