Skip to main content
  • 24.01.2007.

Split se budi 26. siječnja

Splićani će ovog vikenda moći uživati u 2 glazbena događaja. U petak, 26. siječnja (club Kocka) Priroda i društvo predstavlja svoj novi electro projekt, Tehnološki otpad 1 namijenjen promociji glazbenika koji sviraju uživo pa će tako ugostiti Legowelta iz Nizozemske i Luke Eargogglea iz Švedske.

Piše: 

Uz njih na flooru nastupaju Florence Foster, Catnip, Iva i Luka Lukač. Pozornica će bit posebno uređena za ovaj događaj. Ulaznica je 30 kn do ponoći s flyeorm ili 40 kn poslije ponoći. Pokušajte osvojiti besplatan upad u našoj nagradnoj igri. Turneja Legowelta i Luke Eargogglea započinje već u četvrtak, gostovanjem u zagrebačkom Aquariusu, a završava u subotu na gostovanju u slovenskom Channel Zero klubu (Ljubljana).

Dan kasnije splitski party-goeri mogu potražiti zabavu u klubu Metropolis koji priprema pravo tech-house gostovanje. Uz domaće Jaku i Pilleta, na splitsku pozornicu po prvi put će se pojaviti Nathan Coles iz Velike Britanije. Ulaznice i za ovaj party bit će povoljne, 30 kn s flyerom do 1h, ili 50 kn poslije. Napomenimo, da će warm-up za Metropolis biti u 4-ipo Sobe a svira Yelle.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2